lauantai 28. maaliskuuta 2009

Aamun touhuiluja!

lauantai 28. maaliskuuta 2009
Tästä blogista alkaa uhkaavasti tulla kissavoittoinen :D En ole nyt ehtinyt paneutumaan maalaamiseen + muihin taiteiluihin henkilökohtaisten kiireiden vuoksi. Mutta poikiin jaksan paneutua aina!
Meillä on kotona olohuoneessa kissojen ruohikkotaivas. Pitäisi ostaa pienempiä ruukkuja, niin ei multaa kuluisi mahdottomia määriä. Meillä on jatkuvasti työhuoneessa pari ruukkua kasvamassa ruohoa ja kun vanhat on tuhottu, niin ne saa sopivasti vaihtoon.
Sain Mörristä tänään ihania kuvia. Mörrillä on järkyttävä karvanlähtöaika, joten turkki ei kyllä ole mitenkään kauneimmillaan. Lisäksi olemme joutuneet leikkaamaan rastoja Mörrin kaulasta, koska Micillä on tapana heidän leikkiessään nassuttaa Mörrin kaulakarvoja. Ne menevät sitten yhdessä yössä rastoille.5 kommenttia:

ritvau kirjoitti...

Aivan ihania kuvia Mörristä. - Kyllä teidän pojilla on oikein kissanpäivät!
Hassua kun mun blogissa ei näkynyt sun päivitystä, huomasin Sinikan blogista. Oltiin samaan aikaan päivitetty, johtuisikohan siitä??
Aurinkoa viikonloppuusi!

Villikissa kirjoitti...

Heh, alkoi naurattamaan tuo kun kuvittelin miten Mici nassuttaa Mörrin kaulurin karvoja=D Suloista!
Täytyypä itsekkin kaivaa multapussi ja jokin kaunis purkki esille ja laittaa kissoille ohraa itämään.Vaikka ei ne syöneet edellistä ohraakaan mutta onpahan ainakin tarjolla.

Lendi kirjoitti...

Villikissa: Kokeile popkorneja, eli maissia. Meillä menee kuumille kiville :)
Itsekin laitoin kolme ruukullista taas tänään lisää. Kivaa puuhasteluahan se on!

Sirpa kirjoitti...

Minäkin uudistin ruukun sisällön ja odottelen josko sieltä pukkaisi uutta ruohoa kissalle. :)

Micillä ja Mörrillä on monta ruukkua, mistä valita.

Nuutu kirjoitti...

Mörrin töppöset on kyllä ihanat, näkyy noissa kuvissa niin hyvin. :D Mä kasvatan kissojen "rehuja" tuolla minikasvihuoneessa nyt taas kun se tuossa on, niin et arvaa mikä kuhina käy siinä edessä kun kuulevatkin että avaan sen muovihupun vetoketjut.
Saa kyllä tarkkaan aina katsoa ettei sielä ole kukaan popsimassa minun kesäkukkien ituja napaansa. <:D
Nyt toki on ruohot unohtunu laittaa itämään, niin ei ole ketään paljoa jaksanut mitkään kasvihuoneet kiinnostaa. Poppareita ajattelin mäkin nyt kasvattaa kauran kaveriksi. :D