perjantai 10. huhtikuuta 2009

Aktiviteettia

perjantai 10. huhtikuuta 2009
Tänään alkoi tuntumaan siltä, että Mici pomppii pian seinille jos ei saa jotain mielekästä tekemistä. Lopulta otin ämpärin... ja totta kai Mici oli heti menossa mukana.


Laitoin ämpäriin vettä, jonka jälkeen etsin askartelutarvikkeistani puisia, kelluvia helmiä sekä koristekiviä, jotka heitin ämpäriin. Ja Mici oli ihan ihmeissään:


Sitten oli jo pakko kokeilla:


Kun helmi ei sieltä millään lähtenyt mukaan, niin pitihän sitä tarkistaa, jos jostain muualta kautta helmen saisi ämpäristä pois:

Pitkien pinnistelyjen jälkeen nostin Micille yhden helmen pyöriteltäväksi ja kivaa kuuluu olevan vieläkin :) Totesin, että on helpompaa antaa se yksi helmi kun odottaa, että Mici saa juotua ämpärin tyhjäksi helmen vuoksi :D


Oikein hyvää pääsiäistä kaikille täältä vesileikkien tiimellyksestä!

4 kommenttia:

SinikkaHelena kirjoitti...

Pitäähän sitä "lapsukaisilla" olla hyörintää etteivät vallan turhaudu.Keväällä näet minunkin kisulini,on kylläkin rauhallista sorttia.
Minä tässä (kaula katkaistuna)potemassa,kilpirauhaskyhmyleikkaustani,koko kilpirauhanen vietiin lisukkeineen.Saapi hakea huivia kaulaansa,niin näyttää vielä hurjalta.vaan eiköpähän tämä tästä.
Hyvä Pääsiäinen Sinulle ja omillesi!

Menina kirjoitti...

Voi kuinka suloinen Mici on tuon vaaleanpunaisen tassunsa kanssa! Olipas hauska puuhastelu, näyttää tosiaan innostuneelta :) Meillä ei nuo vesileikit kamalasti innosta, molemmat pelkää sen verran vettä :( Mutta uskon, että nuo napit kumppaneineen olisi täälläkin suuri hitti - kunnes Alma söisi ne hih.
Oikein hyvää ja hassua pääsiäistä meiltäkin! Lähren tästä tuhoamaan suklaamunat :)

Nasti kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä koko poppoolle! Me täällä pakoillaan trulleja, mulla meni ymmärrys niitä kohtaan kun oven taakse alkoi ilmestyä ahneita teini-ikäisiä noitia vaatimaan palkkaa...

Jemilia kirjoitti...

Ihanainen kisu <3 Ihana kuva tuo jossa tassunpohja näkyy =D