keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Kiipeilypuut

keskiviikko 29. huhtikuuta 2009
Ajattelin nyt tänne esitellä poikien aktiviteetteja.
Meillä on tosiaan tällä hetkellä kaksi kiipeilypuuta sisällä ja yksi parvekeella. Tarkoitus oli alun perin tehdä partsille kaiken sään kestävä teline, mutta kirpparilta löytyi (kiitos Ritvalle siitä) suht edullinen puu partsille.
Unelma olisi vielä saada erilaisia hyllyjä seinille, joissa pojat voisivat sitten makoilla ja kiipeillä katon rajaan.

Uusi kattokorkuinen teline meillä on myös hankintalistalla. Ongelma on vain siinä, että meidän täytyy löytää todella tukeva ja kissoja kestävä raapimispuu. Nämä sisällä olevat telineet on jouduttu madaltamaan, sillä ne ovat olleet aivan liian heppoisia poikien käytössä; tasoja on murtunut, välipuut on meneet rikki tai vinoon ja jokainen teline on heilunut todella uhkaavasti puolelta toiselle.

Tämä kiipeilypuu sijaitsee meillä makkarissa. Aamulla Micillä on tapana meitä herätellä raapimalla sydämen kyllyydestä pitkin tolppia.
Mörrin yksi lempi paikoista on myös kiipeilypuun lattiantasossa oleva kolo. Eli sinne mennään aluksi vieraita piiloon ja siellä myös nukutaan suurin osa päivän unista.





Tämä puu on olohuoneen keskipisteenä.. tai siis ainakin poitsuille. Siitä on hyvä seurata liikennettä, tasoilla on kiva nukkua, ikkunalaudalle pääsee myös pötköttelemään.



Mörri nukkuu usein telineen päällä..
Tipahtelee sieltä unissaan alas..
Menee päivänvaloa karkuun etana- asentoon..


Kolossa Mörri on usein imuria piilossa.


Sininen kirpparilöytö käy hyvin parvekeen väritykseen ja tyyliin. Tämä on ollut jo kovassa kyttäyskäytössä, mutta koloon on vielä laitettava esim. kivet painoksi ettei tuuli tai pojat vaan kaada telinettä päin ikkunaa. Yöksi nostamme telineen sitten sisälle, ettei kosteus heti pilaa sitä.


Mici heti menossa mukana :D

4 kommenttia:

Menina kirjoitti...

No hyvä että ehdit hakea puun pois, eikä tarvinut liittoakaan rasittaa uudella rakennusprojektilla ;D Tuohan on tosiaan justiinsa passeli parvekkeelle.
Tuon tyylistä, joka teillä on olkkarissa, olenkin miettinyt meidän olohuoneeseen. Siellä kun on vaan kapea ikkunalauta, johon on hieman hankala hypätä. Saisivat näkötornin (ehkä sen itsetehdyn ;).
Ihanat muuten nuo teidän makkarin verhot...

Lendi kirjoitti...

Tuo olkkarin puu on tosiaan "sekoitus" makkarin puusta :D Siihen mahtuu hyvin molemmat + ikkunalaudalle, eli kolmaskin tulee hyvin mahtumaan jengiin :)

Ei varmaan olisi tehnyt hyvää rasittaa liittoa enää uudella projektilla :D Jää nimittäin tulevaisuudessa talo rakentamatta ja tyydytään kunnostamaan vanhaa! Voi sitten vain kaikille sanoa, että "egologinen vaihtoehto".

Odotellaan muuten parhaillaan infoa kissalasta...

Lendi kirjoitti...

Ai niin.. kiitti verhokehuista :) Kyllä ne on ihan kivat kun on musta päiväpeitto, harmaata ja violettia koristetyynyissä. Kaikki sointuu hyvin keskenään :)

ritvau kirjoitti...

Kyllä riittää pojilla tekemistä.....

Noista sun väreistä tuli mieleen että kirpparilla oli kaksi hienoa Jukka Rintalan mustavalkoista tyynyä.... En kyllä katsonut hintaa:)