perjantai 22. toukokuuta 2009

Isin maha, paras maha!

perjantai 22. toukokuuta 2009
Meillä on nyt jo jonkun aikaa ollut kotona sellainen jako, että Mörri huutaa huomiota isiltä ja Mici puolestaan juoksee minua ovelle vastaan ja muutenkin on paljon siellä missä minä olen. Tämä asettelu toki voi muuttua päivänä minä hyvänsä.

Tässä kuitenkin muutama otos Mörristä ja maailman ihanimmasta iskästä:

Turkki on kyllä todella huonossa kunnossa talven jäljiltä.


Mörri täydessä unessa:


"Tänään minun isi tuli vasta alku illasta kotiin"


"Minä pidän kiinni ettet vaan lähde mihinkään"


Ja toki ilmaa pitää polkea, kun elämä on niin ihanaa :D

10 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Onpas niin makean näköistä nukkumista, rento meininki iskän masun päällä:)

Lendi kirjoitti...

Isi on Mörristä aivan pop :D Ja Mörri kyllä osaa rentoutumisen jalon taidon.

Sirpa kirjoitti...

Mörri tietää selvästi, että tässä on Mörrin oma ihminen ja oma paikka. Mörri retkottaa luottavaisena ja rentona.

Menina kirjoitti...

Voi Mörrimöykky.. ei kun pötkylä :D Nuita masukarvoja kun pääsisi rasputtelemaan, aivan iiiihana!
Mörri niin ihanasti naattii tuossa elämästä, ei huolen häivää :)

Meilläkin tuo jako voi hieman vaihdella välillä, mutta yleensä se on niin, että Almukka on isin tyttö. Kisu taas on ihan aina ollut mamman poika, se kun pelkää miehiä ja kunnioittaa meidän isäntääkin siinä määrin että mammaa on kivampi pomottaa ;) Kisu on myös paljon itsenäisempi kuin Alma, jota ei voi jättää hetkeksikään yksin.

Ette te muuten tulis verkottaan meidän parveketta... teillä kun menis jo rutiinilla ;D

ritvau kirjoitti...

Kyllä näit teidän poikien kuvia on kiva katsella!
Tulimme juuri Lestiltä. Siellä kuljeskeli Caravan-alueen liepeillä aivan Micin näköinen kissa. Soittelin naapuritaloon, siellä ei tunnettu kissaa... Joku sanoin nähneensä pitkin kevättä siellä. Olisikohan pärjännyt talven yli??? Ei näyttänyt yhtään huonokuntoiselta, lähelle ei päästänyt. Jäi kyllä katsomaan kun "kiskittelin", mutta kun lähestyin, pinkaisi pakoon....Mitähän pitäisi tehdä?
Suunnitellaan sitä Sinikalle menoa, voisiko vaikka keskiviikkoa ajatella ?

Lendi kirjoitti...

Sirpa: Kyllä Mörri oli oikea löytö! Silloin kun se tuli meille, niin ei olisi uskonut että siitä tuollainen vauveli kehkeytyisi. Mörri on sellainen sylikissa, jota saa pusutella mielin määrin :)

Menina: Mörrillä on kyllä ihan hassut nuo kikkura karvat :D Oikein miehekäät! Mörri on muuten laihtunut tosi paljon kevään aikana :/ Varmaan hormoonit jyllää ja ehkä ruokavaliollakin on ollut osuutta asiaan.

Mörri oli meille tullessaan täysin minun perään, kun saunasta uskaltautui pois. Nyt sitten osat on vaihtuneet :)

Veikkaan että tuo avokki pistäis tavarat jakoon jos ehdottaisin verkotusta.. Tulee alkuillasta kotiin, mennyt taas 7.00 töihin. Eli ero tulisi ennen kun päästäisiin alkuun xD Tai sitten se heittäisi minut junaan ja työntäisi junan vauhtiin, niin saisi akan matkoihin :D

Ritva: Voihan se kissa olla jonkun hiukan kaukaisemman asukin? Toki voit laittaa sähköpostia paikalliselle eläinsuojeluyhdistykselle, ihan varmuuden vuoksi. Niin minä varmasti tekisin.

Keskiviikko käy.. ellen ole töissä :D Saan maanantaina tietää enemmän menenkö rakennukselle siivoamaan vai aloitanko toisista kohteista. Ja tiedän tuolloin enemmän aikatauluista. Laitan sinun blogiin infoa!

Menina kirjoitti...

Hehee, sittenhän meistä tulisi oiva neljän hengen soppa ja kaksi eroa kertaheitolla ;D
Kai me jotenkin selvitään, kunhan ukko vaan kuuntelis järkipuhetta, eikä raapustele turhanpäiväisiä omia suunnitelmiaan ;)

Siis mitä, saitko paikan? Onneksi olkoon!! :D

Lendi kirjoitti...

Menina: Minäkin mäkätin avokille, että hitto kun ei voi kuunnella mitä minä sanon :D Ja kun kaikki tehtiin lopulta kuten olin SANONUT ;)

Kai minä sen työn sain.. vähän vielä epäselvää, mihin menen ja milloin. Ne siis selviää maanantaina, joten en ole uskaltanut vielä hehkutella kun ei ole mustaa valkoisella. Pessimisti ei pety ;)

Nuutu kirjoitti...

Oi ihana Mörri :D Meillä Lurkki on se joka tykkää kölliä mahan päällä. Ja se menee aina niin, että ensin tullaan leipomaan mun maha, sitten kömmitään nukkumaan ukon mahan päälle. :D

Lendi kirjoitti...

Nuutu: Meilläkin tuo mahan polkeminen on kova juttu. Avokki jos makoilee sohvalla, niin Mörri asettautuu siihen ja vaipuu sellaiseen ihme horrokseen, jossa se "nitsuttelee" avokin mahan :D Se on ihan omissa afääreissään, ei kuule, ei näe, kuola poskella!
Minulla ei varmaan ole niin pehmoinen eikä lainkaan extraa sisältävä maha, joten sitä ei varmaan ole niin hyvä polkea xD Joskus kyllä, mutta Isin maha, paras maha ;)

Mici tuli meillä 13vkon ikäisenä, joten huomaa, että hänellä ei ole moiseen mitään tarvetta. Eli on ollut oikein onnistuneesti luovutettu ipana. On muutenkin paljon itsenäisempi mitä Mörri. Ne hänen omat hellyys hetket on sitten "salaisi".. esim. yöllä kömmitään äitin kainaloon.. ettei kukaan vain näe..