torstai 2. heinäkuuta 2009

Muutto ja uusi koti!

torstai 2. heinäkuuta 2009
Vihdoin ollaan saatu elämä ja uuden uutukainen koti järjestykseen! Väsymys on painanut meitä kaikkia neljää pari päivää, mutta vihdoin helpottaa :)

Poikien muutto meni kaiken kaikkiaan yllättävän hyvin ja Mörri se jaksaa yllättää meitä aina vain enemmän ja enemmän.

Micin taivas alkoi niistä kaikista ihanista, erikokoisista pahvilaatikoista, joista hän ei siis malttanut pysyä irti. Luulimme jopa muuttopäivänä, että Mici olisi karannut ovesta ja etsimme häntä avopuolisoni äidin kanssa jopa käytävästä. Tietenkin olimme unohtaneet katsastaa kiinni olevan pahvilaatikon :DMörri nautti viimeisistä päivistä vanhassa kodissa parveke ulkoilun muodossa. Siellä hän
törötti keskellä pestyjä laatikostoja ym. ja eli muutenkin suhteellisen huolettomasti.


Jossakin vaiheessa kun tavarat alkoivat uppoamaan laatikoihin oikein pikavauhdilla niin Mörri teki kyllä selväksi että "minua ette sitten tänne unohda!".Micin muutto päivää ennen näytti näinkin stressaavalta...
Uuteen kotiin tultuamme, alkoi kumpikin pojista tutkia paikkoja todella innokkaasti. Mici bongasi heti kaksi kärpästä ja jahtasi niitä koko loppupäivän..
Olin äärimmäisen ylpeä Mörristä, sillä jo hetken päästä kotiin tultuaan hän kellotteli seinän vieressä ilman mitään ongelmia.


Myös meidän vaatekaapin päältä löytyi todella ihmeellinen paikka. Vielä pojat ei ole siellä unia viettäneet, kun asunnossamme on todella kuuma. Kuitenkin Mörri on siellä toisinaan käyny, sillä sieltä on mitä parhain kyttäysmahdollisuus ulos :) Pihapiirissämme asuu todella paljon koiria ja yläkerrasta puolestaan kuuluu kissan naukumista parvekkeelle :)


Mici taas on nauttinut menosta hattuhyllyllä:


Olen ollut hiukan huolissani poikien syömisestä, sillä se ei ole ollut mitään parasta mahdollista, etenkään Mörrillä.
Kun olimme tulleet uuteen asuntoon, söi Mörri puolen tunnin päästä annoksen maksaa.. siitä puolen tunnin päästä hän söi annoksen Mjauta ja illalla vielä annoksen pennuille tarkoitettua märkäruokaa. Ystäväni jätti sitä aikoinaan meille pari pussia, sillä hänen kissansa ei sitä syönyt. Eihän meilläkään enää Whiskasseja ym. syödä, mutta nyt tein poikkeuksen ja annoin sitä Mörrille. Hän sai siitä mukavasti nestettä kehoon.
Veteen olen nyt parin päivän ajan lisännyt ohjeiden mukaisesti Nutrisal- jauhetta pitämään yllä nestetasapainoa.

Vielä olisi tuo parvekeen verkoitus edessä ;D Se tuskin viikonloppuna tapahtuu, sillä ajattelimme pyörähtää pyhänä Kempeleen kissanäyttelyssä :)

10 kommenttia:

Menina kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!! :) Hienoa että pojat löysivät heti omat paikkansa ja ottivat muuton noinkin hyvin!

Nyt siellä onkin pojilla paljon uutta ja jännää - äänistä lähtien :)
Yhtäkkiseltään tuo syöminenkään ei kuulosta kamalan hälyttävältä - minäkin olen antanut penturuokia näille helteellä, saavat riittävästi energiaa pienemmästä määrästä.

Juovatko pojat kuitenkin silloinkin kun laitat tuota Nutrisal-jauhetta? Mietin että miten miellyttävä haju/maku siinä mahtaa olla.

Pojilla varmasti riittää uudessa asunnossa sen verran tutkimista että eivät ihan heti osaa kaivata parvekkeelle.
Kiva taas nähdä millainen kesäpaikka sinne pojille tulee :) Joudutteko muuten hankkimaan lisää/uusia materiaaleja?

Mukavaa näyttelyreissua - ei taida tosin auttaa yhtään teidän vaavakuumeeseen... ;D

Nuutu kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin koko porukalle :D Hienoa että muutto meni hyvin. Näyttävät pojat kyllä niin nauttivan, etenkin Mici :)

Meillä ei pahemmin ole ruokahaluun helteet vaikuttanu, ainoastaan päivällä tuntuu olevan vähän väkinäistä toi syöminen, etenkin Nuu Nuulla. Olenkin sitten tehnyt niin, että saavat silloin vähemmän ruokaa ja illalla sitten enemmän. Vettä olen myös lisäillyt ruokien sekaan.
Mutta leikit ja riehuminen on kyllä jäänyt ainakin tässä talossa vähemmälle.
Nyt onneksi on edes vähän viileämpi päivä, ja lupasivat onneksi että tästä nyt viileneekin. :D
Mukavaa näyttelyreissua ja viikonloppua teille :)

Lendi kirjoitti...

Menina: Kiitos :)
Syöminen on alkanut selvästi parantumaan kun muutettiin tänne :) En ole missään vaiheessa ollut "paniikki" huolissani, vaikka Mörri onkin laihtunut kevään/kesän aikana ihan huomattavasti. Uskon kuitenkin, että raksubaarin kiinni laitto sekä liha on sen aiheuttanut.

On pojat yöllä juoneet ihan normaalisti, Mici on meillä se vesisieppo :D Nyt jätin jo jauheen pois, kun Mörrikin on selvästi pyytänyt ruokaa.

Me joudutaan puut ostamaan puukeskukselta. Se tulee olemaan pieni hankinta, kun saan henkilökuntahinnalla kaikki ;) Ajateltiin tehdä kunnon rakennelma, eli kehikko johon verkko tulee SIISTISTI ja järkevästi! Se on sitten kerralla sellainen, että ei tarvitse miettiä pääseekö poitsut jostain karkaamaan.

Voi olla, että vauvakuume iskee aika pahasti näyttelyssä :D Se kasvattaja, keneltä pentu on odotuksessa, tulee myös sinne :) Ensi viikolla muuten odotetaan taas pentuetta syntyväksi! Kamalaa kun ei uskalla toivoa, mutta silti sitä odottaa!

Nuutu: Kiitoksia :)
Täälläkin on odotettu viileitä kelejä, kun ikkunoita ja partsin ovea ei saa auki :/ On ollut tukalan kuuma!
Tosiaan syöminen on parantunut ja täällä on vedetty jo hurjia riehumiskohtauksia pitkin kämppää, yhdessä ja erikseen :D
Aamulla mörri oli kaatanut toisen vesikupin saadessaan hirveät hepulit ;) Mici puolestaan menee noista kärpäsistä aivan sekaisin..

Menina kirjoitti...

Mietin tuota Nutrisalia vaan joskus, että jos se jopa innostaisi juomaan... lääkäriasemalta eivät tosin osanneet sanoa tähän mitään. Kait se on vain itse kokeiltava.

On tuo kyllä tosi hyvä että saatte materiaalit halvalla. Nyt olette saaneet harjoitusta, joten tiedossa on jo hyvät ja huonot puolet :)
Mekin varmasti tehtäisiin verkotus hieman eri tavalla nyt (siistimmin), mutta pakovarma tuo on ja sehän on se pääasia.
Edelleen tosin haaveilen siitä iiiisosta ulkotarhasta (ja pihasta ;)

Me pidetään peukut ja varpaat pystyssä että se teidän poika sieltä vihdoin tulisi!
Kamala kun kaikkialla näkee nyt ihania pentu-uutisia... tulee tässä itsellekkin vaavakuume ;)

Sirpa kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin ja mukavaa kuulla, että kissoillakin on muutto sujunut hyvin! :) Uudessa kodissa riittää Micillä ja Mörrillä tutkittavaa. Mici ottaa ilmeisen rennosti.

Hra Mäykynen kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Kiva, että teillä on muutto mennyt mukavasti. Meillä se on vasta edessä, mutta taitaa lopulta tuo muuttaminen olla ihmisille raskaampaa kuin kissoille.

ritvau kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!
Olisipa mielenkiintoista nähdä kuvia teidän kodin sisustuksesta, voi vain kuvitella.........
Kyllä kotona on mukava olla, tällä hetkellä olen minäkin kotosalla. Maanantaina taas tarkoitus lähteä, nyt sitten sinne Ohtakariin. Jos ehdit, käyppä katsomassa. Siellä me maalaamme rantakivillä istuen, jos nyt sää suosii... Ehkä sinäkin ensikesänä pääset mukaan....

Lendi kirjoitti...

Menina: Kyllä huomaa, että alkaa olla kotona jo odotusta ilmassa pikku pojan suhteen :) Jatkuvasti puhutaan, että "sitten kun se kolmaskin.." :D Pian on jo vuosi kulunut odotusta, ajatella.. Nopeasti tämä aika vain menee.

Sirpa&Kollo: Kiitos :)
Todella rentoa on meno ollut pojilla. Vaikuttaa jotenkin, että he olisivat onnellisempia täällä, kun ovat jatkuvasti tietoisia meidän tekemisista ja saavat myös tulla joka paikkaan. Edellisessä kodissa kun oli yksi huone "kissa vapaana" taidetarvikkeiden ym. vuoksi.

Hra Mäykynen: Kiitos vain :D
Itse tosiaan "luistin" muutosta aika lahjakkaasti töiden vuoksi ;) Vaikka kyllä se on jotenkin stressaavaa ja väsyttävää siltikin. Etenkin sen entisen asunnon siivous :/

Mörri on tosiaan otettu todella huonoista oloista, niin hänen kanssaan ollaan vähän "varovaisempia" ja tarkkailemme hänen stressinsieto kykyä paljon tarkemmin. Mutta näköjään turhaan :D Mici taas on Mici :D Aina kivaa..

Ritva: Kiitti :) On kyllä ollut heti oikein kodilta tuntuva koti!
Vähän ollaan jopa jaksettu panostaa sisustus puoleenkin! Enää kun sitä ei työksi tee, niin jaksaa kotonakin vähän nähdä vaivaa.. ei toki liikaa, mutta pientä kivaa! Hyvin minimalististahan meillä kotona on.

Vietä oikein antoisaa Ohtakarin reissua! Olen tosiaan ensi viikon illassa, eli kuuteen asti olen töissä. joten tuskin pääseen käymään päivän kauniilla kelillä. Nauti minunkin puolesta maalaamisesta.

Unknown kirjoitti...

Hieno blogi teillä ja ihania kissoja :)

Hienoa, että muutto on mennyt hyvin. Onnea uuteen kotiin!

Lendi kirjoitti...

Kiitos Merja :)
Kyllähän tämä jo ihan kodilta tuntuu ja pojatkin viihtyy erittäin hyvin! Sehän se on tärkeintä ;)