sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Viileitä tuulia

sunnuntai 19. heinäkuuta 2009
Me meinasimme tämän muutaman viikon aikana paistua uudessa kodissamme. Vuokranantajamme on lomalla, joten saamme vasta huomenna vastauksen parvekeen verkotukseen.

Itselläni meni eilen hermot tähän kuumuuteen ja tunkkaiseen ilmaan, joten verkotin lopulta keittiön ikkunan.


Verkkona käytin jänisverkkoa, millä olimme verkottaneet edellisen asuntomme parvekeen.

Onneksi ikkunassa oli pienet syvennykset, johon sain verkon kätevästi upotettua. Voimat ei tosin riittäneet viime metreillä ja piti kutsua avokki paikalle :D

Verkko ei ole millään kiinni ikkunassa, mutta on todella tukeva sekä jäykkä. Eli karkaamisen vaaraa ei ole.Mörri nauttii uusista tuulista, sillä hän ei ulkoile valjaissa lainkaan.
Selvästi huomaa, että pojatkin on rauhallisempia kun saavat viilentyä ikkunassa oman mielen mukaan.

Toivon kyllä kovasti, että ensi viikolla voisimme aloittaa projektin nimeltä parvekeen verkoitus. Siitä on kuitenkin niin paljon iloa pojille sekä meille.


Pikku Gaston voi kaikin puolin hyvin :) Painoa oli kertynyt aamuun mennessä 260g ja ruoka maittaa oikein hyvin.

Kasvattaja on lähettänyt säännöllisesti kuvia sähköpostiin, mikä on tietysti meille aivan ihana asia. Saadaan näin olla mukana Gastonin ensimmäisistä hetkistä saakka.8 kommenttia:

Kuovi kirjoitti...

Voi miten suloinen tiitiäinen tuo Gaston onkaan! Tulee ihan itsellekin kisuvaavikuume :D Juuso vaan ei niin hyvällä katsoisi, jos tänne toista kissaa toisi... On niin antisosiaalinen tapaus, että parempi olla edes yrittämättä. Meillä Juuso kuvittelee olevansa meidän ihmistenkin pomo, on sen verran komentelevainen luonne :D

Elina V. kirjoitti...

Meillä on ikkunoissa pienet haat, joilla ne saa suljettua sellaiseen auki-asentoon, ettei kissa pääse välistä. Toimii ihan hyvin talon viilentämiseen, mutta tietysti ei ole niin vilpoinen lekottelupaikka. Onneksi meillä kaikki valjastelevat mielellään ;)

ritvau kirjoitti...

Oi mikä suloinen katse suureen maailmaan. Minulla on juuri täällä "kirppu" päivähoidossa.
Ikävöi, mutta juuri nyt nukahti vaarin rinnan päälle tyytyväisenä :)

Nuutu kirjoitti...

Voi nytkö sillä pienellä piiperöllä on jo silmätkin auki. Niin ne vain kasvaa :D

SinikkaHelena kirjoitti...

Vauvat aina ihania,karvaiset ja karvattomat.
Hellyttävä katse pienoisella.
Hyvässä hoidossa siitä vain etiä päin!

Lendi kirjoitti...

Kuovi: Kyllä mekin mietitään toimenpiteitä Mörrin varalle. Hän ei välttämättä mitenkään suopeasti Gastoniin suhtaudu. Tietysti ei voi tietää hänen suhtautumista pentuun, mutta ainakaan vuoden ikäiseen (kaverini kissan) leikattuun poikaan, ei sopeutunut millään hoidon aikana. Saa nähdä, jos me tehdään Meninat ja laitetaan verkko- ovi joksikin aikaa poikien välille.

Elina: Mörri on tosiaan tullut aikuisena meille ja aristaa yhä vieraita. joten voisi vaan sen katastrofin kuvitella pihalla ;)
Toivotaan nyt, että partsin verkoitus saataisiin toteutettua.

Ritva: Nopeastihan nuo silmät Gastonilla aukesi. En sitten tiedä, paljonko se näkee vielä :D Voi olla hiukan sumuista.

Nuutu: Olin tosiaan yllättynyt silmien aukauisu nopeudesta. Ihan muutamien päivien jälkeen.
Saa kasvaakin vielä kaikessa rauhassa, kaikin puolin ;) kolmiokorva :D

Sinikka: On se kyllä ihan onneton vauveli vielä. Eipä uskoisi että 3 vuoden päästä saattaa painoa olla lähemmäs 10kg.

Menina kirjoitti...

Hyvä että sait verkon ikkunaan noin kivuttomasti. Meillä on niin hankalat ikkunat, ettei mitkään asennukset tule kuuloonkaan (mm. paljon toivottu hyttysverkko). Joskus pistää mietityttämään mitä suunnittelijan päässä on mahtanut liikkua - ei ainakaan käytännöllisyys ;)
Toivottavasti saatte luvan parvekkeen verkotukseen! Itse kun kyselin lupaa, ihmettelivät että miten se kissa nyt parvekkeelta hyppäisi... niinpä ;) Mutta pitkän selonteon jälkeen lupa sitten vihdoin heltyi kun tosiaan lupasimme että jälkiä ei jää.

Verkko-ovi rules :D Olen tässä miettinyt, josko koittaisi metsästää kierrätyksestä sopivaa perusovea jossa ollut ikkuna(t), niihin aukkoihin voisi virittää verkkoa ja maalata valkoiseksi - siten tulisi varmasti paljon siistimpi jatkuvampaan käyttöön :)

Herra G on kyllä aivan mahottoman ihana pötkylä! Ihana kun kasvattaja pitää teidät noin ahkerasti ajantasalla ja mekin saadaan seurata pojan kehitystä samalla :) Jännä tosiaan että tuommoisesta lilliputista niitä iiiisoja poikia sitten kasvaa lopulta :D

Lendi kirjoitti...

Menina: otetaampas uusiksi, ei tallentunu entinen viesti lainkaan :/

Hyvähän tuo verkko on, tosin ei mene ikkuna kiinni :D En edes viitsi ammattiani tässä yhteydessä mainita ;)

Avokilta jo päivällä kyselin, että onko vuokranantaja laittanut vastausta. Hän meinasi, että on voinut tulla tärkeämpiäkin viestejä parin viikon aikaan mitä kissojen verkotus.. ai miten niin?! Tämähän on maailman tärkein asia ;)

Pakko kyllä joku verkkojuttu kehittää makkarin ja muiden tilojen välille. En halua mitään suurta kahakkaa heti, silloin se totuttaminen on vielä vaikeampaa. Lähinnä Mörden kannalta.

MR. G on kyllä ihana pötikkä <3 Tasapaksu pojan alku :D
Itse olen ollu tosi otettu kasvattajan yhteydenpidosta. Ilmottaa aina, että kaikki on hyvin ja painoa sen ja sen verran. Voi itsekin olla huojentunein mielin. Ihana kissala, en voi muuta sanoa.