lauantai 8. elokuuta 2009

Ei järjen häivää!

lauantai 8. elokuuta 2009
Eräänä iltana oli minulla tylsää ja huomasin, että lapsillamme oli kaikkea muuta paitsi tylsää. Päätin lopulta kuvata poikien kommelluksia.

Tässä huomaatte Mörrin fanaattisuuden noita ihania keppileluja kohtaan. Siinä ei paljon järki päätä pakota kun vauhti ottaa vallan...



Tässä toisessa puolestaan näkyy Micin mukavuudenhalu. Jos hän olisi hiirikissa, niin luultavasti myös Karvinen jäisi toiseksi. Kivahan se on vain odotella rennosti milloin toinen tuo paistin nokan eteen ;)




Pientä huolta täällä on myös ollut... Micin laikkuihin ei ole juuri auttanut kiimanestolääke, joten ajattelimme jättää kalan pois kokonaan. ja tietysti sei on Micin lempi ruokaa :/
Syötämme nyt loput raksut pois ja alamme sitten etsiä uusia vaihtoehtoja ruokailuun... *huoh*.. Neverending story ;)

Ajallisesti laikut ja niiden ilmaantuminen sopisi kala- allergiaan, mutta kuitenkin taas ne laikut ovat vain paikallisia, ei kokonaisvaltaisia.
Kaikkeahan kannattaa kokeilla ja toivotaan, että syy selviää syksyn aikana.

6 kommenttia:

ritvau kirjoitti...

Voi että oli taas ihania videoita! Eipä noiden kanssa pitäisi ikävystyä:)
Toivottavasti apu löytyy noihin laikkuongelmiin..

Outi kirjoitti...

Varsinaiset piruetit ensimmäisessä videossa. :)

Lendi kirjoitti...

Ritva: ei juu pitkästytä ja odotappas kun niitä on pian kolme :D
Laikut ei onneksi ole vakavia, eli Mici voi kaikin puolin hyvin. Olisi se tietysti kaikille helpotus, että syy selviäisi.

Outi: Mörri on ottanut mallia aikoinaan äipän 10- vuotta kestäneestä kilpatanssijan urasta. Piruetit on verissä ;)

Menina kirjoitti...

Ei muuta voi sanoa kuin IHANAT ja hassunhauskat pojat teillä :D
Mörrillä on kyllä todella ihan omat kuviot - pyörryttää pelkkä katsominen :D
Micistä tulisi ainakin hyvä työnjohtaja hiirestysmaalle ;)

Todella harmillista että lääkitys ei nyt autakaan :( Tiedän tunteen kun syytä ei vaan löydetä, se on yhtä tuskaa ja arvuuttelua.
Kissat on ihanan mystisiä - mutta kissojen sairauksien mystisyys ei sitten enää niin ihanaa.
Toivottavasti syy, tai ainakin hoito löytyy!

Nuutu kirjoitti...

Ehtii täälläkin käydä ihastelemassa poikien touhuja nyt ku ton ukon loma on lusittu ja saan oikein ajan kanssa olla koneella päivisin :D
Ihania videoita taas <3
Toivotaan että Micin ongelmat nyt ratkeaa.
Meillähän Tumpulla on kalan kanssa noita mahaongelmia ollut nyt (kala oli herran ehdoton lempiherkku myös), ja ilmeisesti sen takia herran turkkikin on ollut nyt keväästä asti ihan kauheassa kunnossa.:(
Nyt on yli kuukausi oltu ilman kalaa, mutta vielä ei turkin kunto ole ainakaan paljoa muuttunut. Sillä on aina ollut niin kiiltävä ja silkkisen hieno turkki, nyt se tuntuu olevan jotain aivan muuta etenkin mahasta ja pöksyistä. Mutta valtava karvanlähtö (ja massu ongelmat)loppui kyllä heti kun kala jäi pois. :)

Lendi kirjoitti...

Menina: Niillä on kyllä ihan omat bileet, yksin ja yhdessä ;)

Eiköhän tuo Micin laikkuongelma selviä. En ole tosiaan ERITYISEN huolissani niistä, koska muuten hän voi erinomaisen hyvin.

On se lääke sen verran auttanut, että ei Mici enää jyrsi niitä karvoja aivan millin mittaiseksi. Eihän sitä tiedä vaikka sen vaikutus näkyy vasta hetken päästä. Jos olen vain hätäinen..

Nuutu: Tervetuloa takaisin :D Mietinkin jo, että miten sielläpäin sujuu!

Meillä jää nyt sitten kaikki kalaa sisältävät jutut pois, samoin katkaravut :/ Hiukan harmittaa, kun sain juuri tuon ruokalistan valmiiksi ja olin siihen TOSI tyytyväinen. Mutta ei auta..

Nyt pitäisi uusia lihoja vaan keksiä kuvioihin, muuten käy yksitoikkoiseksi.
Ajateltiin lauantaina käydä Pietarsaaressa, lihakaupassa, vaan kun pakastimen tila on nykyisin meilläkin hyvin rajallinen. Mutta siis ainakin noita kanan kauloja ja "lihalevyjä" investoisi.