maanantai 24. elokuuta 2009

Onnistunut tilaus!

maanantai 24. elokuuta 2009
Viime viikolla tilasin työkaverin kanssa Zooplussalta yhteistilauksen. En uskaltanut hirveitä määriä heti tilata, kun en ollut aikaisemmin tilannut tästä tunnetusta verkkokaupasta mitään.

Kaikki meni kuitenkin hyvin :) Pojat saivat Applawsin kanan makuisia nappuloita 2kg. Tästä osoittautui oikea menestys ja jouduin sotkemaan niitä Acanan ja Orijenin nappuloihin, että nekin tekisivät kauppansa!

Kanaboksi Almo naturea oli tarjouksessa ja sen tilasin myös. Pojat ovat olleet hiukan nihkeitä Almon suhteen, mutta tämä on tehnyt kivasti kauppansa :D

Tilasin myös paketin Cosman kanaa hyytelöä, jossa on myös munaa. Tämä ei ole mennyt vielä niin hyvin alas, mitä olisin olettanut. Eli vielä odotellaan innostusta tähän ruokaan.


Teimme melkein heti perään uuden tilauksen. Ruokaa tilasin vain Almon jellyä, enkä mitään muuta. Tästä kana-munasta meillä on aina tykätty, joten se oli varma valinta.Kuitenkin pääasialliset tilaukset olivat kiipeilypuu sekä wc.
Meillä oli päässy telineet hiukan repsahtamaan ja myös parvekkeelle tarvitsimme lisää tähystyspaikkoja. Eli vanhat siirtyivat ulos ja tilalle olohuoneeseen tuli tällainen uusi 170cm beige teline:Avopuoliso oli yllätykseksi kasannut kaikki, enkä edes tiennyt tilauksen saapuneen :D
Puu tuntuu erittäin vankalta ja valitsimmekin telineen, jossa on tukevan oloinen pohja:Gastonille teimme myös ensimmäisen ostoksen: WC!
Zooplussalla olen vain huomannut näin ison wc:n (lev. 56, pit. 70, kork. 46) ja hinta oli vain 30€. Eläinkaupassa olen nähnyt lähes 1/3 pienempiä vessoja 60-70€ hintaan.

Wc oli oikein tukeva, kumisilla tassuilla varustettu laitos. Huikean iso luonnossa! Saa nähdä mihin me se mahdutetaan ;)
Nyt ei tarvitse enää huolehtia wc- asiasta, koska halusimme ehdottomasti koppimallisen, mutta meinasin jo luopua toivosta löytää tarpeeksi suuri, kunnes vihdoin onnisti!Mitäpä sitä ei tällaisten rakkausreaktioiden vuoksi tekisikään! Mörrillä on tapana hamuta suulla meidän käsiä, eli se on hänen mielestään puhdasta rakkautta:


7 kommenttia:

Kuovi kirjoitti...

Hih, meitin Juusokin tarttis tollasen ison vessan :D Normikokoiset ei sillä vaan toimi, pissat menee aina yli laidan, kun Juuso on niin isokokoinen (ei tosin suostu menemään tollaseen katolliseen malliin)... Mutta meillä on nyt ollut käytössä sen vessana -älä nyt naura- sellanen vauvojen muovinen amme xD Ja kaiken kukkuraksi sillä on siihen vielä sellanen lasten koroke, tiikerimallinen, kun se ei muuten yltäisi astumaan sinne kun reunat on niin korkeat :D

Ja voi kun mä niin kateellisena kattelen tota kiipeilypuutakin... Juusolle ei oo sellasia ostettu, kun on niin vanha ettei enää jaksais kiipeillä eikä kyllä mihinkään normikiipeilypuun koppeihin ois toivoakaan tolla kropalla mahtua sisällekään... Sillä on siis vaan raapimapuu... Ja mä oon yrittänyt avokille vakuuttaa, että me IHAN VÄLTTÄMÄTTÄ tarttettais tollanen hieno, mutta ei se oo vaan vielä uskonut... Ei tähän asuntoon kyllä mahtuiskaan... Mutta ehkä mä saan sen sit joskus meidän muutettua isompaan kämppään vielä kinuttua ;)

Elina V. kirjoitti...

Pitäisköhän munkin uskaltautua tilaamaan tuolta kun teillä on kaikilla ollut niin hyviä kokemuksia... Ihania löytöjä kyllä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno kiipeilypuu! Juuri laitoin itsekin tilaukseen beigen kattoon asti ylettyvän. :) Taisin itsekin katsella tuota juuri tukevan pohjan takia, meidän kissoilla kun on tapana riehua tuo nykyinen kiipeilypuu kumoon.

Menina kirjoitti...

Voi ihuna Mörri, rakkauspureskelija :D
Meidän Alma voi kesken silittelyn puraista - mutta ei mitenkään hellästi ;)

Meillä nuo Applawsin penturaksut tekisi kauppansa kaikille... Tarjoilu tapahtuu erittäin tiukan valvonnan alaisena. Pitäisi löytää oikein pahanmakuisia raksuja, että ei tarvitsisi vahtia... ;)

Meillä menee Almon kanat nykyään suurena herkkuna - ennen ei koskettukaan. No Sanni vielä opettelee, siitä onkin tullut pelottavan nirso :(

Harmitta kun ne Cosman lammastölkit 400g on nyt loppu, niistä meillä tykätään! Toivottavasti tulee taas valikoimiin tai me ei aleta!

Hieno puu ja tukevan näköinen. Myös vessa vaikuttaa todella hyvältä ostokselta! Välillä mietin, josko vaihtaisi kaksi koppivessaa yhteen isoon. Loppuisiko reunaan pissiminen...

Edelliseen postaukseen vielä, että meillä tosiaankin ollaan vesikauhuisia! Mahtavaa, että Micillä sitten luontuu juominenkin siinä leikin ohella (meillä aavikkokissoja).
Ihanaa, pian pääsette hypistelemään pikkuherraa livenä... uutisia odotellaan :D

Lendi kirjoitti...

Kuovi: Oletko kokeillut vessana koppimallista mutta ilman ovea? Kaikissa meidän kopeissa on ollut irrotettavat ovet. Niin meillä opeteltiin menemään tuollaiseen vessaan :)

Lasten koroke :D Hahaa, IHANA! Aivan mahtavaa mitä kaikkea me keksimmekään näiden rakkaiden puolesta <3. Olin myös tuota ammetta miettinyt, että jos ei olisi tätä ihanaa jumboa löytynyt.

Tuo kiipeilypuu on ollut tosi suosittu heti alusta asti. Mörri löysi oman paikkansa, jossa nukkuu päikkärit. Mici käy vaan terottelemassa kynsiä sinne aivan tohkeissaan!

Elina: Itse olin tosi skeptinen tuon plussan kanssa. Ajattelin kaikkia niitä kauheuksia mitä voi tapahtua :D Mutta hyvin meni ja kun ihmiset pakkaa, niin kaikkeahan voi tapahtua. Onneksi joka paikassa on saatu kaikki harhalyönnit selvitettyä hyvin.
Meitä pidettiin myös todella hyvin sähköpostitse ajantasalla.

Destinova: Me ei uskallettu ostaa sitä kattopuuta, kun täällä jopa nojatuoli menee nurin kerran päivässä ;) Katotaan nyt milloin tuo teline on ikkunasta läpi :D

Menina: Mölli on kyllä sellainen rakkausnassuttelija-Mölli <3 Osoittaa kyllä rakkauttaan tosi monin eri tavoin.

Kamalaa, kun pitää kohta aloittaa stressaus penturuoista ;) Pitäis kyllä alkaa niitä tutkiskelemaan. Mitä teidän Sanni- neiti muuten syö?

Meillä nuo Cosmat on sellaisia pikkupurkkeja. Ei ole vieläkään oikein menneet alas :/ Sillon vain kun on järkyttävä nälkä.

Tuo vessa on aivan ihana! Voi sitä kokoa verrata siihen, että tuo orange- maton halkaisia on 80cm

Mici taas eilen ähmäsi itsensä täyteen vettä, meni kiipeilypuun ylätasolle ja oksensi vedet alas :D Että näin meillä!
Mörri on myös aavikko, ei suostu juomaan millään.

Minä teen kunnon Gaston päivitykset, kunhan lauantaina siellä käydään :) Ihan uskomatonta, että hänelläkin on ikää pian 7 vkoa!

Menina kirjoitti...

No meillä Sanni söisi mielummin tietysti aikuisten ruokia ja sekoittelenkin niitä penturuokiin. Omista penturuoistaan kelpuuttaa Animondan vuoat ja Miamorin pussukat mutta muut vähän tökkii (Animonda Carnyt: 2pentumakua, Feline Portan kitten-tölkit, Schesirin kitten-pussukat). Pelottavaa että kaikki liha ja juuri nuo kanaruoat ei kelpaa :( Mutta jatketaan harjoituksia :)

Muita Cosmia en ole vielä testannutkaan, mutta tuo ihanan rasvainen lammashyytelössä maistuu - tuoksuukin ihanalle mmm...

Nyt rupesi tuo vessa kyllä kutkuttamaan... Hitsiläinen että tuli juuri hankittua kolmas koppivessa. Mutta ehkä jossakin vaiheessa tilaan tuon!

Hihii, kiipeilypuustahan on paras lennättää laatat - jos vaikka sattuisi osumaan palvelusväkeen ;D

Kauheaa miten äkkiä nuo kasvaa.. jotenkin surkukin, vaikka ihanaa että kasvavat ja ovat terveitä :)

Kuovi kirjoitti...

Juuso ei suostu menemään koppimalliseen vessaan edes ilman ovea :( Kai sille iskee ahtaanpaikankammo, varsinkin jos koppi on normikokoinen (eli siis Juusolle pari numeroa liian pieni) :D Mutta tuo amme-ratkaisu on toiminut meillä onneksi hyvin, vaikkei nyt niin silmiä hivelevä kokonaisuus olekaan ;) Täytyy laittaa jossain välissä meitin blogiin kuva tuosta Juuson hienosta Tikru-korokkeesta :D