maanantai 5. lokakuuta 2009

Valmistautumista...

maanantai 5. lokakuuta 2009
Hänen ylhäisyytensä saapuu siis huomenna, eli 6.10. Käyn pyörähtämässä töissä muutaman tunnin ja lähdetään klo. 8.45 ajamaan kohti Muhosta.


Gaston täytti eilen siis 12 viikkoa ja on käyneet tänään siskonsa kera tehosterokotuksissa sekä sirutuksissa. Gastonilla on painoa jo yli 2100g. Eli ihan mikään super- pieni poika sieltä ei ole tulossa ;)


Ruokakaappia täytettiin tänään erinäisillä vauvaruoilla. Royalin ja Whiskassin ruoista vieroitetaan kokonaan pois pikku hiljaa. Onneksi hän on saanut lihaa ainakin kaksi kertaa viikossa sekä seitä kerran viikossa kasvattajan luona.

Tarkoitus on nyt tehdä iso tilaus Zooplussalle kaikkien poikien osalta kunhan nähdään minkälainen syömäri sieltä lopulta kotiutuu.

Lihaa Gastonille onkin tarkoitus antaa 50% aterioista (näin kasvuaikana) joten paljon olen nyt lähipäivinä tutkinut tilattavia baby- mössöjä. En meinannut aluksi löytää kelpuutettavia ruokia, kunnes vihdoin onnisti ja etsintä alkoi tuottamaan hedelmää.
Pakkasessa on myös naudan rustoluita eli pelkkään lihaan ei ole tarkoitus jäädä.. mikäli se on siis minusta kiinni.


Myös "mummi" kävi viikonloppuna ja ilahdutti meitä viimein toivotulla "design lautasella" :D


Kylkiäisinä eläinkaupasta saatiin kassi (joka näkyy ruokakuvissa) sekä aktivointi peli!
Mici kävi jo kovasti tutkimassa pelin ideaa, vaan väsymys painoi päälle, eikä oikein innostusta löytynyt. Eli odotellaan iltaa...


Puuttuu enää ne toiset valjaat :)


Myös poikien peti on siirretty kaapin päältä lattiatasolle. Pojat ovat vain muutamia kertoja kelpuuttaneet sängyn alleen, joten toivottavasti Gastonille se kelpaa paremmin.


Feliway on puksuttanut jo viikon huoneilmassa. Vaikea sanoa onko ollut mitään hyötyä näin normaali arjen tiimoilta. No, huomenna sen vaikutus pääsee kunnolla koetukselle.


Gastonille tilattu wc löysi juuri ja juuri paikkansa meidän ihmisten pöntön vieressä. Tuosta kuvasta näkee kunnolla tuon toiletin koon. Eli se menee Gastonilla luultavasti niin pitkään kunnes repeää liitoksistaan ajan myötä.


Micin kantokoppa on pesty ja puunattu. Odottaa nyt eteisessä huomista aamua :D




Mörrillä on jo ressi, kuinkas muutenkaan ;)

5 kommenttia:

Elina V. kirjoitti...

Voi ihanaa! Pitää tulla heti huomenna kurkkaamaan kuulumisia :) Meillä muuten pahvilaatikot saavat juuri samanlaista kyytiä ;)

ritvau kirjoitti...

Tervetuloa Kokkolaan Pikkuinen:)

Lendi kirjoitti...

Kuulumisia "pikkuisen" osalta (joka siis suurempi kuin olin kuvitellut!) tulee heti kun vain maltan niitä laittaa.
Kaikki on mennyt yllättävän hyvin ja toivotaan, että jatkuu yhtä hienosti!
Olin jo unohtanut mitä kaikkea nuo pirpanat keksii :D

SinikkaHelena kirjoitti...

Onnitteluni "perhelisäyksen johdosta"!!

Sirpa kirjoitti...

Onnittelut uuden perheenjäsenen johdosta! :)