perjantai 20. marraskuuta 2009

Uutta ja ihmeellistä!

perjantai 20. marraskuuta 2009
Kun palvelusväki totuttelee uuteen sänkyyn, on myös pojilla uutuuden viehätystä makuuhuoneen puolella.
Meillä on ollut todella heikko kuntoinen kiipeilyteline makkarissa, jonka kautta isot pojat pääsivät kaapin päälle. Tosin pois tuleminen tapahtui hyppäämällä sänkyyn... Oli sitten yö tai päivä...

Meille tuli torstaina iso tilaus Zooplussalta, niin ruokaa kuin uusi kiipeilyteline. Teline on 170cm korkea ja hyppymatkaa kaapin päälle jää vain 40cm, jonne on sitten tehty nukkumapaikkoja.


Micin piti heti ensimmäisenä testata telinettä. Taisi mennä sekuntti kun saatiin kierrettyä tuo ylin taso paikoilleen, törötti herra siellä jo tyytyväisenä.


Gaston ja Mörri taas taistelivat telineen herruudesta kun se oli saatu vietyä paikoilleen.


Gaston aloitti vähitellen vilkuilun ja kuikuilun kaapin päälle ja ihmetteli kovasti näkyä. Hän ei siis ollut käynyt kaapin päällä koskaan aikaisemmin. Oli fiksuna poikana tajunnut jättää suurien välimatkojen hyppelyn isommille.Eipä mennyt aikaakaan kun ipana oli tyytyväisenä kaapin päällä ja heräsi sieltä myös tänä aamuna :) Kaikki kolme ovat tulleet kiltisti pois telineen kautta, eikä yhtään ikävää herätystä olla torstain jälkeen koettu.


Tosin Gaston on joutunut valitettavasti toteamaan, että tällaiset tasot ovat kyllä hiukan pienempiä kissoja varten...

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana teline ! Eiks okin ihana "kissasisustaa" ! Parit kissat kaapin päälle ja yksi kauniille telineelle loikoileen :)

Lendi kirjoitti...

Teline on ollut varsin toimiva :) Ajaa asiansa kun kolme kissaa odottaa kaapin päällä vuoroonsa tulla sitä kautta alas :D Gaston tosin kuvittelee olevansa hiukan pienempi mitä todellisuudessa onkaan kun änkää itseään jatkuvasti tuohon tason päälle nukkumaan ;) Ja kyllä, coonit on korkeiden paikkojen kissoja, nyt olen sen todella huomannut!

Anonyymi kirjoitti...

Joo-o, eikö oo hassua, meilläkin Ginillä on monta lempipaikkaa, kaikki katonrajassa :) Isäntä rakensi olohuoneeseen koko seinän mittaisen hyllyn ihan Ginille. (Ei meidän maatiainen siellä loikoile hyllyllä ollenkaan).

SinikkaHelena kirjoitti...

Laulussa sanotaan"kun kissa on poissa,niin hiiret hyppii pöydällä"teillä kissat hyppii pöydillä,ja kaappienkin päällä.Ovat huimapäitä nuo pojat.

Unknown kirjoitti...

Kylläpä on hieno puu! :)

Lendi kirjoitti...

Sinikka: Kiipeily ja pomppiminen on kissoille hyvin luontaista ja saavat sitä kyllä meillä tehdä. Eilen Gaston tipahti kaapinpäältä ja ei kun takaisin :D

Merja: Pääseekö sinun blogiasi katsomaan jotain kautta? Olen kovasti yrittänyt nimesi kautta, vaan ei onnistu...?! Tai siis tarvitseeko sinne jotkut tunnukset?

Anonyymi kirjoitti...

Kovasti jo odotellaan sitä näyttelyreissutarvikelistaa.. me kopsataan siun listas meillekin :)