sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Huomiokiitäjä!

sunnuntai 17. tammikuuta 2010
Sanomattakin on selvää, että ulkoilu on vähentynyt meidän perheessä näin talven tullen. Mutta loppunut se ei sentään ole.

Pojat viihtyvät yllättävän paljon partsilla ja välillä Gaston on se joka siellä eniten aikaa viettää. Jännittävääkin se varmasti on hänen mielestä kun ensimmäistä kertaa kuulee ihmeellisiä ääniä ;) Mutta valjastelu puolestaan on Kassun sekä Mörrin mielestä aivan typerää hommaa! Mörri on käynyt kerran valjastelemassa... peräti ulko- ovella saakka. Gastonia taas on pienestä saakka opetettu siihen puuhaan, vaan kun sisällä on paljon mukavampaa. Toki Gastonin mieli saattaa muuttua kevään tullessa.

Ja entäpäs meidän Miccerson; Hän käy nyt joka päivä, kerran tai kaksi, n. 30min ulkoilut. Ollaan näin pyritty Micille antamaan extrahuomiota, vaan vaikuttaisi siltä että vatsakarvojen nassutus on vain lisääntynyt. Kai hän nyt sitten jännittää koko päivän koska sinne ulos mennään ja purkaa sen odotuksen niihin pirun karvoihinsa!

Mici kuitenkin nauttii suunnattomasti ulkoilusta minun tai avokin seurassa. Vauhti on kovaa ja itse siinä joutuu tahtia kiristämään että mukana pysyy.
Mici on nyt viime viikon lopusta siis päässyt joka päivä private ulkoilulle, eli seuraillaan nyt tilannetta sekä sen vaikutusta nassutteluun.


Eli toivottavasti ulkoilu jossain vaiheessa tuottaisi mielenrauhaa ja vatsakarvat saisivat toivottua pituutta. Gaston leikkuutetaan huomenna ja Feliway on edelleen pistorasiassa, joten jospa palapeli alkaisi tästä vielä joku päivä hahmottua.

6 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Mici kulkee niin reippaasti. :)

Kollo käy iltaisin kerran tunnissa, muutaman minuutin kerrallaan tuossa pihalla (lyhyt matka, helppo poiketa). Olen huomannut, että jos iltaulkoilut jää väliin niin kissa pitää minua valveilla koko aamuyön, kun ehtii silloin nukkumaan liikaa illalla.

luolaleijona kirjoitti...

Kiva että olette keksineet tavan antaa Micille extrahuomiota. Käyttekö ulkona joka päivä samaan aikaan? Se varmaan auttaisi, kissoilla kun on (liian) tarkka sisäinen kello :)

Elina V. kirjoitti...

Tosi vauhdikkaalta näyttää Micin ulkoilu. Toivotaan että se tuo sitä kaverin kaipaamaa lisähuomiota. Kiva idea muuten ottaa ulkokuvia mustavalkoisena, niin eivät näytä sinisiltä... Ronjan turkki vaan ei pääse oikeuksiinsa mv-kuvissa :(

Elina V. kirjoitti...

Huomasin vasta nyt nenän värin! Kuvat siis eivät olleetkaan mustavalkoisia ;) Hyvin niistä on sinisyys joka tapauksessa poissa!!!!

Paulette kirjoitti...

Aivan reipaasti näyttää askeleet sujuvan alimmassa kuvassa! Ei meidän kisut talvella lähde ulos ja jos lähtevätkin, niin nopsaan tulevat kyllä sisällekin... Meidän eka kisu oli sellainen tosi lenkkeilijä, että se tiesi, minne mennään (metsäpolkuja) ja miten tullaan kotiin. Näitä nykyisiä hm... ei ne viitsi kävellä. Kesällä Nenna viihtyy ulkona, mutta ei se halua kävellä. Se haistelee vaan tuulia...

Lendi kirjoitti...

Pitääpäs tosiaan yrittää tuota ajan kanssa pelaamista ;) Ajateltiin, että illalla on varmasti sellainen aika, että Mici on hereillä ja tykkinä :D

Elina: Olet tarkka ;) nimittäin keskimmäinen kuva on mustavalkoinen :D Piti kokeilla miltä se näyttää harmaan kissan kanssa.

Paulette: Micin kanssa saa kyllä viipottaa. Mutta sitten kun se kyllästyy tai tietää sisälle menon lähestyvän, niin menee etanavaihde silmään.