lauantai 20. kesäkuuta 2009

Juhannuksen kissamaisuudet!

lauantai 20. kesäkuuta 2009
Vuoden 2009 juhannuksena on otettu pojista enemmän kuvia kuin koskaan ennen :D Minusta ja puolisosta ei ole yhden yhtä kuvaa, vaan pojista..


Juhannuksen viettomme siis alkoi torstaina, kun puolisoni pääsi töistä jo iltapäivällä. Mici otti hänet, tai lähinnä hänen ihanat, hikiset kengät ilolla vastaan. Micillä on tosiaan "joku juttu" hikisiin varpaisiin ja kenkiin. usein ovat vieraamme saanut sätkyjä, kun Mici on innostunut halailemaan heidän jalkoja innokkaan rajusti.




Lopulta minä tulin kotiin ja toki eläinkaupan kautta. Kävin ostamassa pientä täydennystä ruokavastoon Almojen ja Mjaun tetrojen muodossa. Tietysti sieltä lähti maailman ihanimmaksi todettu virike mukaan.



Perjantaina päätimme jäädä kotiin viettämään juhannusta kaikessa rauhassa. Olemme kumpikin olleet todella kovassa ja sitkeässä flunssassa, joka on edelleen vaikuttanut jaksamiseen.

Me käydään ehkä kerran puolessa vuodessa ostamassa hampurilaisateriat ja perjantaina oli se hetki! Micistä tuli maailman onnellisin kissalapsi, kun hän sai jälleen oma, ihanan pesän!


Micillä on tosiaan tapana pyöritellä tuollaisia huiskia itsenäisesti. Hän on pennusta saakka katsonut meiltä mallia ja nykyisin vauhti menee aika hurjaksi. Kun leikit oli leikitty, kantoi Mici suuren saaliinsa omaan pesään ja kävi nukkumaan sen päälle.. Raukka vain unohti, että saalis on aika pitkä, eikä mahtunut kokonaan pesään. Tuolloin oli Mörrin tilaisuus iskeä:


Toisinaan herran valvovat silmät avautuivat, mutta väsymys taisi viedä voiton!


Mörri puolestaan on vain nauttinut meidän läsnäolosta, toki aina silloin kun Mici on reuhannut kepin kanssa, eikä hän ole saanut suullaan tai tassullaan sijaa siihen leikkiin.


Tosiaan: Myös "Kalla" valmistui tänään, lauantaina :)
Totesin, että parempi nyt antaa olla, ennen kuin alan ylityöstämään sitä.

10 kommenttia:

SinikkaHelena kirjoitti...

Ihania Juhannusvirikkeitä kisuleillanne.
Hieno tuli kallankukastasi,kelpaapi antaa lahjaksi.
Toivottavasti toivutte kesäflunssastakin.

Sirpa kirjoitti...

Toivottavasti lenssu on jo helpottanut! Maalaus on kaunis. :)

Kollolla on samanlainen ääretön kiinnostus vieraiden sukkiin ja jalkoihin. :D Olen joutunut välillä houkuttelemaan kissaa kauemmas, etteivät vieraiden sukat (ja jalat) menisi rikki kissamaisen riehakkaissa leikeissä. :)

Kuovi kirjoitti...

Voi miten ihanan hassuja kuvia! Miten paljon iloa yhdestä paperipussista voikaan olla :D

Lendi kirjoitti...

Sinikka: Ihan täysin tyytyväinen en ole tuohon kallaan, mutta parempi lopettaa ajoissa :) Avokin äiti näki työn eilen ja oli ihan yllättynyt lahjastaan. Se sai jäädä vielä kuivumaan meille.

Sirpa: En tosiaan ymmärrä mikä noissa hikisukissa, varpaissa ja kengissä oikein viehättää?! Jos noin itse ajattelisi jalkojen halailua.. yök..

Kuovi: Joo, kuule Mici on maailman onnellisin kissa tuon pesänsä kanssa. En edes ymmärrä miten hän saa itsensä sinne ahdettua! Siellä se on nyt päivät nukkunut.

Menina kirjoitti...

No teillähän on sitten vietetty Juhannusta yhtä rauhallisissa merkeissä kuin meilläkin :)
Onneksi flunssa on kuitenkin hellittänyt, ettette sängynpohjalla joutuneet jussia viettämään.

Voi hikiset jalat - iiik! Paitsi että meidän Kisunkin mielestä ihanat ;) Kai nuo pojat sitten haluaa saada iki-ihanan parfyymin itseensäkin :D

Teillä näyttää olevan sama roskaruokavauhtikin ;) Käytäisiin ehkä useamminkin (mies rakastaa), mutta minulle tulee huono olo moisista sapuskoista :(
Tuon pussin takia voisikin käydä tässä piakkoin hih ;)
Voi tuota Miciä kun yrittää reppana vahtia omaisuuttaan puolinukuksissakin - ihana :)
Mörri tosiaan rötköttää niin söpönä ja tyytyväisenä, vaikka Mici lelut omikin :)

Olipas mukava seurata taulun eri vaiheita. Todella kaunis se on ja tuo pitkään iloa uudelle omistajalleen :)

Lendi kirjoitti...

Menina: Oliko meillä joskus puhe raapimapuiden yhteydessä, että olet etsinyt sellaista, mihin kumpikin mahtuisi katsomaan maailman menoa? Huutonetissä on myynnissä sellainen, missä on päällä taso johon mahtuu kaksi kissaa (30x60cm) ja korkeutta n. 86cm, hinta nyt 47€.
Itse ihastuin sellaiseen koko seinän kokoiseen, kattokorkuiseen puuhun :D Aivan ihana ja hintaa vain 120€. No.. säästölinja esti huutamasta.. Ärsyttää..

Ei sitä enää juhannuksena tai muinakaan juhlina tule "juhlittua". Omalla rauhallisella tyylillä vain :) Sitä on aikoinaan juhlittu liikaakin, niin ei ole enää tarvetta.

Meillä myös avokki kävisi mielellään useamminkin hakemassa roskaruokaa, mutta itse en oikein välitä. Tai usein on niin, että mies käy hakemassa itselleen pizzan ja minä puolestaan karkkia :D Tai sitten tehdään itse pellillinen pizzaa pariksi päiväksi. Se ei ole niin ällö rasvaista.

Keppi on saanut jo osumaa aika pahasti :D Ei ole enää kuin tynkä sulkia jäljellä!

Kiva, että tykkäät taulusta :) Itse yritän pitää näpit kurissa, etten ala taas sitä työstämään.

ritvau kirjoitti...

Kyllä teillä on todellakin iloa noista kissapojista! Ihania kuvia taas. Kyllä tuo kalla näyttää tosi hyvältä ja nämä sivut on upeat... Osaisinpa vähän omianikin uusia! Tuli mieleeni kun olet niin taiteellinen tyyppi, olisitko innostunut lähtemään Pohjoismaiseen taidekouluun aikuislinjalle, kestää 3v, tunteja on iltaisin ja viikonloppuisin. Haku nyt kesällä!

Menina kirjoitti...

Ihailin ainaskin teidän puita ja mietin vähän saman tyylistä olkkariin. Sitten ostin heräteostoksena simppelin kattoon viritettävän, joka on nyt hyvin ajanut näkötornin virkaa olkkarin ikkunalla.
Olen kuolannut samaa XXL puuta... Vaan pitäisi ensin hankkia isompi asunto :D

Voi, teillä muutto lähestyy - jännää :) Ehkäpä sinne sitten joku kaunis päivä ilmestyy seinän peittävä kiipeilypuu ;D

Nuutu kirjoitti...

Meillä meni juhannuksena justiin toisinpäin toi kuvailu, kerrankin tuli isäntäväestä räpsittyä enemmän kuvia mitä pojista :D

Mikähän toisia kissoja tosiaan kiehtoo varpaissa, ja etenkin likaisissa sellaisissa. Lurkista ne on kanssa aiva ihania, ja sitten kun niissä on vielä kynsiä. Voihan pojat kun on pakko aina joskus yllättää ja yrittää järsiä ihmisten varpaankynsiä <:D

Ja toinen on toi rasvaiselta mättöruualta haisevat paperipussit, ne on meilläkin hyvin suosittuja. Harvemmin niitä kyllä tästäkään taloudesta löytyy (paitsi grilleitä saatavia niitä pieniä pusseja), mutta silloin kun noita samoja isoja paperipusseja on ollut, niin sinne on ollut tunkua. Ja hyvä kun ei olla pussia syöty xD

Lendi kirjoitti...

Ritva: Kalla saa luvan olla valmis, vaikka itse en ole mitenkään erityisen tyytyväinen.
Pojat on poikia :) Niissä olisi niin paljon kuvattavaa, mutta kamera ei vain anna niitä kaikkia oikeuksia ilmeille ja eleille.
Laita tosiaan infoa tulemaan tuosta taidekoulusta.

Nuutu: Tuskin me voidaan noita "ihania" varvas- ja pussi kissamaisuuksia koskaan ymmärtää :D Ei voi kyllä tajuta mitä ihanaa on hikisissä jaloissa?!
Mörriä ei kyllä kumpikaan kiehdo. Paperipussi on niin pelottava kun sinne menee ja se alkaa rätisemään :)