sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Predators

sunnuntai 20. syyskuuta 2009
Tämä aamu on ollut varsin vauhdikasta aikaa. Pojat ovat saalistaneet kaikkea ja kaikkia kovalla innolla palvelusväen väistellessä näitä hurjimuksia.
Micin ikuinen tehtävä on uuden kepin saapuessa talouteen näyttää Mörrille mallia, että palvelusväki on vain ja ainoastaan ruoan jakamista varten. Hänen mielestään siis myös saalistus käy paljon helpommin ja paremmin kun sen tekee yksin ja ilman apua.

Micillä on taatusti myös sanansa sanottavanaan siitä, että keskeneräinen sisustus on paljon parempi. Nyt tilaa riittää hänen saalistuspuuhiinsa huomattavasti paremmin nyt mitä lähitulevaisuudessa.
Mörri on täysin erimieltä. Hänen mielestään kun palvelusväki on juurikin leikkimistä varten. Heidän sekä kepin avulla voi tehdä vaikka ja mitä temppuja, mitä tietenkään Mici ei voi ymmärtää. Lähinnä se on hänestä ärsyttävää, alkaa nyt elvistelemään moisilla hypyillä kun pelkkä lahtaus riittäisi ihan hyvin.


Muhoksella, enää kaksi viikkoa elelevä Gaston herra odottelee tätinsä poksahdusta. Eli siellä on tiedossa lisää pentu- uutisia ja laskettu aika Anelmalla on tänään.Gastonilla on siis ikää 10 viikkoa ja painoa 1650g.
(Gastonin kuvat: Pirjo Tihinen, Korpicoon's)

7 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Onpas tosiaan ihan erilaiset käsitykset kepistä. Toinen kantelee keppiä aivan innoissaan ja toinen kisuli pomppii kuin jousi kepin perässä. Ihanasti mätkähtelee lattialle! :)

Gaston on kyllä niin suloisen näköinen kisuli. Vielä pitäisi jaksaa odottaa vaikka ei meinaa aika kulua tarpeeksi nopeasti.

Lendi kirjoitti...

Villikissa: pojat on kyllä kun yö ja päivä luonteeltaan.. Siltiin aivan bestiksiä ;)
Mörrin mätkähdykset on hiukan.. noh.. raskasrakenteisen kuuloisia :D Mörri on sellainen lihaskimppu, että jaksaa pomppia ja temmeltää aikansa ihan kunnolla.

Enää pari viikkoa odotusta :) Onneksi on todella paljon puuhaa ja vieraita tiedossa tämän parin viikon ajan, että se menee kuin siivillä :D Nyt vain valmistaudutaan ;)

Villikissa kirjoitti...

Gaston asustelee aika lähellä meitä, noin 30 kilometrin päässä. ;) Muhoksella tulee yleensä käytyä moottoripyörällä huoltoasemalla kahvilla. On sopivan ajomatkan päässä. :)

Anniina kirjoitti...

Vautsi mitä hyppyjä! Aulis heräsi tässä sylissä unesta heti kun laitoin ensimmäisen videon pyörimään ja samalla alkoi hurja kehruu. Taisi aistia, että sulkalelu on sielläkin kovassa käytössä. :)

Gastonilla on linssiluteen elkeet jo pienenä, niin on nättejä kuvia että! Ihanat nuo korvakarvat kun sojottaa sivuille :)

Lendi kirjoitti...

Villikissa: Ai jaa, että niin lähellä te toisianne olette :D Ei meiltäkään mikään älytön matka sinne ole (n.180km) mikä tuntuu suht lyhyeltä kun paljon reissataan.

Aava: Mörde on sellainen pomppukone :) Sitten se hengästyy lopulta aivan totaalisesti moisista pompuista.

Gaston ei kuulemma meinannut pysyä paikoillaan tuossa kuvatessa :D Jätkällä oli ollu niin paljon virtaa, että meinasi jäädä 10- viikko kuvat ottamatta :D Mutta osaahan hän poseraamisen jalon taidonkin, tietysti ;)

ritvau kirjoitti...

Voi että on lutuna tuo pikkuinen... jaa mitenhän se näiden vauhtipoikien tiimellyksessä pärjää :D

Lendi kirjoitti...

Ritva: Gastonilla on varmaan niin vikkelät jalat, että hän pääsee karkuun näitä hurjimuksia :D