sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Mörrin päivä!

sunnuntai 13. syyskuuta 2009
Mörristä en ole aikoihin tehnyt mitään erityisempää päivitystä. Elämä hänellä on sujunut normaaliin tapaan; rakkautta, ruokaa, ulkoilua ja unta! Mitä sitä voisi enää muuta kaivata tältä ihanalta elämältä?

Mörrin suhteen ollaan mietitty vaikka ja mitä siedätyskeinoja Gastonin suhteen, mutta niistä kerron enemmän lähempänä Gastonin saapumista.

Tänään olen kuvannut poikia ahkerasti. Olen ennenkin kertonut, että Mörri ei ole niitä valokuvauksellisimpia kissoja. Sisällä ja salamalla hänestä ei koskaan saa kaunista kuvaa. Tuollaisissa "salamakuvissa" hän näyttää hyvin sottaiselta sekä epäsiistiltä.
Kun Mörristä saa hyvän kuvan ilman salamaa, niin hän on mitä kaunein kissa niissä kuvissa. Tänään sainkin monta ihanaa, hyvin Mörrimäistä kuvaa.

Tänään oli mitä ihanin syysilma ja otin siis kuvia sisustuselementtejä ajatellen.. niistäkin lisää juttua sitten myöhemmin ;)



Tässä Mörri haaveilee ikkunalaudalla. Pojat on jo oppineet, että kun sisälle haluaa, niin ensin ikkunalaudalle että palvelusväki (ja koko talo!) kuulee ryminän. Valitettavasti vain välillä meinaa mennä ramppaamiseksi...



Mörri toisen kiipeilytelineen alatasolla, naapurikyttärinä ;)


Kun ulkoilut oli ulkoiltu, oli aika pienien päikkäreiden. Mikäs sen ihanempaa kuin rysähtää sohvalle oikein kertaheitolla!


Kun alkaa kolottamaan, niin voi heittäytä oikein kunnolla pitkäkseen.


Mitä suloisin uninaama <3 Mörri oli täydessä unessa, joten käytin tilanteen hyväksi kuvatessani tätä suloista nassua.


Pikku herra Muhoksella voi hienosti! Ikää on tänään tullut jo 9 viikkoa ja painoa kertynyt 1480g. Gastonin väritys on alkanut jo ihanasti muuttumaan.

Itse isäntä poseraa <3


"Minä ja iskä", eli mitä luultavammin Gaston näyttää tuolta vuoden päästä. Kasvattaja Pirjo onkin sanonut, että Gaston on ollut kuin ilmetty Aslak pienestä saakka.

9 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Mörri on komea, pörheäturkkinen. :)
Kissat ovat merkillisiä, kun ne ovat aina mielestään oven/ikkunan väärällä puolella. :D Sama ilmiö toistuu meilläkin. :)

Ihana tuo Gastonin ja isin yhteiskuva.

Nasti kirjoitti...

Voi vitsi noita sun karvanapoja!!

ritvau kirjoitti...

Tosi ihana tuo Mörri, minä tykkään :)

Aikoinaan meidän Tassumme teki kolme pentua ja leikattiin vasta senjälkeen. Gaston muistuttaa kovasti yhtä pentua, jonka nimesimme Assiksi... en tiedä mitä rotua Tassussa oli, ihan tavallinen maatiaskissa se ei ollut kuitenkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsi miten upea kissa tuo Mörri! Oikea pikku ilves! Itse olen haaveillut jo pitemmän aikaa, että hankkisin tuon kaltaisen kissan lemmikiksi. Mutta tällä hetkellä ei ole vielä mahdollista.

Lendi kirjoitti...

Sirpa ja Kollo: Mörrillä odotellaan alkavaa karvanlähtöä, mikä ei todellakaan ole kiva vaihe ;) Mutta tilalle toki tulee tosi ihana talvikarva, joka paljon pidempi mitä tuo kesätukka on :)

Tuo Kassun ja isin kuva on kieltämättä aika hellyyttävä. Kuulema isi on ihan IN Gastonin mielestä ;)

Nasti: :D

Ritva: Mörri on Mörri :) Tullu nyt paljon rohkeammaksi partsin myötä, joska paljon näkyy ja kuuluu ihmisiä ja muita jännittäviä elukoita takapihalla.

Mörrihän on sekarotuinen, eli hän ei ole maatiainen eikä kotikissa, luultavati maatiaisen/kotikissan ja maine coonin sekoitus. Gaston taas on Maine Coon ihan papereita myöten :)
Gastonista tulee aivan totaalisen erilainen ulkonäöllisesti mitä nämä poikakullat on.

Henna: Mörri on sitten se pikku ilves ja Gaston iso ilves ;) Tulee ainakin kunnon vastustaja Mörrille Gastonin myötä. Ei enää muutaman kuukauden päästä Mörri pärjää Kassulle kun hän on kotiutunut.

Menina kirjoitti...

Todella ihania kuvia mörristä! Minäkään en tykkää ottaa salamakuvia kissoista, se jotenkin vääristää vielä enemmän todellisuutta. Mutta eipä tuolla meidän huonolla kameralla saa niin tarkkoja ja eläväisiä kuvia kuin haluaisi muutenkaan - ulkona parhaiten.
Sannin turkki on parhaimmillaan kaksi sekuntia harjauksen jälkeen - sitten se näyttää jo "suttuiselta" :D

Voi tuo parvekeramppaus on niin tuttua. Pikkuhiljaa alkaa kämppä viilenemään kun joutuu pitämään parvekkeen ovea iltaisin myöhään auki. Muuten on ovenraapijoita ja ulospyrkijöitä jonossa - sitten kun oven avaa niin siellä käydään ehkä vain kääntymässä... parempi jättää ovi raolleen ;)

Gaston kasvaa kohisten ja kohta on jo kotona :)
Ei kannata Mörriä etukäteen kovasti murehtia, ottakaa mahdollisimman rennosti (helpommin sanottu ;) Kissat vaistoaa jos palvelusväki on stressaantuneita ja hätäilee sen takia enemmän. Sannin tuloa jännitettiin vähemmän kuin Alman ja sen huomasi kissoissa. Verkko-oven takaa käytiin muutamat suhinat puolin ja toisin mutta äkkiä näki että isompia kahakoita ei tule olemaan. Kyllä siitä elekielestä pystyy paljon päättelemään ja sitten tulee itsellekin varmempi olo päästää kissat keskenään. Eikä uhittelut yms. haittaa jos pysyy suhinassa, pienessä murinassa ja kevyessä käpittämisessä. Pojat tulee varmasti näyttämään pikkumiehelle mahtinsa, mutta sitten on kaikilla nokkimisjärjestys selvä :) Paljon huomiota vaan tasapuolisesti, kyllä se hyvin menee!

Lendi kirjoitti...

Menina: Ihmeen hyviä kuvia sain Mördestä :) Se kun osaa olla tosi nätti oikeassa valossa <3

Yritän olla murehtimatta. Suostuin jopa luopumaan verkko- ovesta, eli se rakennetaan JOS on tarvetta. En vain ole koskaan Mörriä nähnyt sellaisena kun kesällä jolloin se kaverini alle vuoden ikäinen leikattu poika oli hoidossa. Se oli hurjaa menoa! Toivotaan, että pentu on pentu...
Kamalaa vain ajatella että entäpä jos, mitä jos Mörri ei totu? Ja tiedän, näin ei saisi ikinä ajatella :D Yritän nyt vain pysyä positiivisena ja käydä ostamassa feliway haihduttimen jo valmiiksi. Jos viikkoa ennen laittaisi sen puksuttelemaan.

Huih.. enää muutama hupsu viikko jäljellä..

Saana kirjoitti...

Ja ne muutamat hupsut viikot menee sitten yllättäen kuin siivillä :)
Uusi lukija ilmoittautuu joukkoon, kuulostelemaan uusia päivityksiä suloisista karvapalleroista! :)

Lendi kirjoitti...

Vilma: Joo, ei pari viikkoa enää tässä kokonaisessa vuodessa ole aika eikä mikään ;) Ihanaa vain valmistautua pojan tulemiseen.

Ja tervetuloa lukemaan blogiani :D Ihanaa vain saada jakaa pallero- uutisia muiden kissahöpöjen kanssa!