sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Apuri

sunnuntai 6. joulukuuta 2009
Kun palvelusväki päätti ilahduttaa sukulaisia ja tuttavia omatekoisilla joulukorteilla oli Mici heti paikalla. Hän oli luonnollisesti sitä mieltä, että kortit tuskin valmistuisi ilman hänen läsnäoloaan.

Kuitenkin korttien tehovalvonta alkoi mennä hiukan överiksi, sillä Mici olisi halunnut ehdottomasti seisoa keskellä pöytää ja kaikkien tarvikkeiden päällä.

Kun lopulta palvelusväen pinna paloi, esitti Mici kiltisti nukkuvaa. Tämä ei kuitenkaan mennyt oikein läpi, sillä erikeeperin esilleotto herätti mielenkiinnon. Mici katseli kiltisti kun laitoin pensselillä liimaa mutta ilmeisesti vauhti ei miellyttänyt häntä. Mici päätti kirjaimellisesti osallistua ja länttäsi täysin yllättäen tassun liimakasaan. Siinä tuli kiire napata kissa kainaloon ja ei kun tassun pesu puuhiin. Onneksi liima on siis vesiliukoista ja palvelusväen ripeällä toiminnalla vältyttiin vahingoilta...


Ja Micin joulukorttien teko loppui kuin seinään...

10 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Juuri niin kissamaista - kissa asettuu kaiken keskelle, ojentaa "auttavaa tassuaan" ja on vielä viattoman näköinen, että en voi millään olla kenenkään tiellä. :D

Hra Mäykynen kirjoitti...

Ihan epäreilua! Kun Mici hiukan vaan yrittää ojentaa auttavaa tassua, niin heti on seurauksena jäähylle joutuminen. Nyt tuli varmaan sitten ihan surkeat joulukortit, kun niistä puuttuu kissamainen näkemys ;)

Nasti kirjoitti...

Aattele nyt: Micillä oli varmaan mielessään painaa liimainen tassunjälki korttiin ja sinä olisit sitten avustanut ripottelemalla liimaan hileitä... Mahtaa Miciä ketuttaa kun ei mamma ymmärrä :)

luolaleijona kirjoitti...

^ Olisikin tullut muuten hienot kissantassujoulukortit! Ainakin omaperäistä :)

Voi apua, kauhulla odottelen ensi viikkoa kun pääsen omia kortteja askartelemaan. Täytyy varmaan suosiolla linnoittautua lukkojen taakse askertelemaan, ainakin paketoinnissa Aslan oli jo kovasti apurina ;)

Elina V. kirjoitti...

Niin tuttua ;)

Jostakin kumman syystä meillä paketoidaan lahjat ja suoritetaan muut saman kaltaiset toimet suljettujen ovien takana mourunasäestyksellä...

ritvau kirjoitti...

Ja toinen olisi niin tykännyt askartelusta.......Minä askartelin lastenlasten kanssa, pienten ja isojen. Pieninkin on jo 9v, joten sujui ilman ongelmia ;D
On ollut ohjelmaa vähän liikaakin, katsotaan sitä vierailua myöhemmin...Onnea teille näyttelyyn <3

Lendi kirjoitti...

Niin... miettikää nyt miten julma ja ajattelematon on täällä palvelija, kun ei tajua toisen hyvää hyvyyttään tarjoamaa apua! Ei ajatella mitään muuta kun jotain typerää turvallisuutta ;)

Unknown kirjoitti...

Heippa!
Tulee täälläkin aina välillä viereiltua ja seurattua kolmen komean kollipojan kuulumisia. Olispa ollut niin mukava nähdä siellä Laihian näyttelyssä mutta kun nämä työt haittaavat harrastuksia.

Rapsutukset pojille ja lupsakkaa joulun odotusta! :)

Terkuin Muulikuski kattilaumoineen

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on kissanelämässä paljon ihmettelemistä palvelusväessä : ensin otetaan kivat jutut esille, sit viedäänkin pesuun kesken kaiken ja lopuksi lopetetaan hommat kuin seinään !

Lendi kirjoitti...

Kiva Muulikuski kun kävit tätäkin kautta meitä tervehtimässä :D Tervetuloa uudelleen! Harmi tosiaan kun et pääse meitä moikkaamaan Laihialle :/ Toivottavasti joku toinen kerta sitten!

Big Daddy: No joo, mahtaa olla ketutus kun ei anneta mitään kivaa tehdä ilman tylsää hyysäämistä ja hössötystä!