tiistai 8. joulukuuta 2009

Huolta ja paineita

tiistai 8. joulukuuta 2009
Näin näyttelyä lähestyttäessä sitä tulee miettineeksi vaikka ja mitä, osa on kuvitteellista ja osa taas... valitettavasti ei.


Gastonin maha on ollut löysällä tämän viikon ja huomenna on tiedossa eläinlääkärin apuihin tukeutuminen, mikäli ei tilanne muutu.
Kassu on saanut nyt kaksi päivää Inupekt Fortea, joka siis edistää hyviä hyötybakteereja vatsassa ja suolistossa.

Myös ruokaremonttia on tehty ja ensimmäisenä jäi pois luiset lihat ja heti perään liha :/ Toivomme todellakin, että tämä ei ole mitään pysyvää vaan voimme aloittaa kaiken totuttelun alusta kunhan maha ensin rauhoittuu täysin.


Voitte kuvitella mitä kaikkea täällä on pohdittu tulevan näyttelyn suhteen. Myös peruuttamista olen joutunut pohtimaan ihan vakavissani.

Näen niin silmissäni sen koko tilanteen: Gaston raapii ensin eläinlääkäriä tarkastuksessa, on paniikissa koko ajan, assistentti ei saa venytettyä edes yhtä kertaa (joka on meillä koko näyttelyn tavoite) ja kaiken tämän kruunaa näyttävät ripulikarvat hajuineen :/Voi vitsit... Mistä sitä positiviista ajattelua, mieltä ja hauskuutta saikaan ostettua?

5 kommenttia:

ritvau kirjoitti...

Hei... mullakin menee maha löysälle stressistä ;) Gaston varmaan jännittää myöskin kilpailua...
Toisaalta hyvä että on nyt, jospa ehtii parantua -Toivotaan niin!

luolaleijona kirjoitti...

Voi Gaston parkaa, mikähän ihme sillä mahtaa olla? :/

Tiedät varmasti itsekin mutta sanon kuitenkin että muistathan kiinnittää _paljon_ huomiota Gastonin juomiseen? Raichu joutui Gastonin ikäisenä tiputukseen, kun sillä oli oksennustauti enkä tajunnut juottaa sille tarpeeksi vettä. Se joi siis itsekin ja annoin muistaakseni yhden tai kaksi ruiskullista lisänä, mutta se ei riittänyt sen oksentelun kanssa :( Nämä pienet menee niin nopeasti huonoon kuntoon. (Paitsi Gaston on kyllä kilon tai kaksi isompi kuin Raichu sen ikäisenä ja sen tauti oli rajumpi, joten siinä mielessä teillä on paljon parempi tilanne.)

Pikaisia paranemisia Gastonille!

Satu kirjoitti...

Toivottavasti ehtii parantua. Sairasta kissaa ei kannata näyttelyyn tuoda - mutta jos se tervehtyy näyttelyyn mennessä niin uskon että se käyttäytyy vallan mainiosti! Kun vaan itse otatte mahdollisimman rauhallisesti, niin kissakin kyllä pysyy rauhallisena :) Eikä se venyminen ym. nyt noissa pentuluokissa ole NIIN tärkeää, suurin tavoite että kissa pysyy hetken tuomarin pöydällä, ja siihen kyllä kaikki pystyvät! Tsemppiä!

Elina V. kirjoitti...

Kurja kuulla Gastonin huonovointisuudesta. Toivotaan että on jotakin nopeasti ohimenevää.

Kuovi kirjoitti...

Voi kurjuus :( Me täällä toivotellaan OIKEIN PIKAISTA peranemista! Meidän blogissa olisi teille muuten tunnustus, jos haluatte noutaa itsellenne :)