sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Näyttelyneitsyys menetetty!

sunnuntai 13. joulukuuta 2009
Vatsavaivojen rauhoituttua tulimme siihen tulokseen, että lähdemme kokeilemaan onneamme Laihialla järjestetyssä voittajanäyttelyssä.
Koko näyttely oli siis assistentti kantoinen, eli meidän ei itse tarvinnut esitellä kissaamme ollenkaan. Tavoitteemme koko näyttelyssä oli, että assari saa edes kerran venytettyä Gastonin kunnolla :)


Päivä oli toki meille jännittävä, sillä mietimme paljon kuinka Gaston paikanpäällä käyttäytyy. Hän teki kyllä meille varsin helpon ja vaivattoman päivän, sillä käytös oli koko päivän erittäin hyvää sekä uneliasta :D


Pidimme Gastonia paljon sylissä, jolloin hän tottui siihen meluun ja hälinään alkujännityksen jälkeen. Hän nukkui tyytyväisenä meidän kummankin sylissä vuorotellen tai katseli ympärilleen. Alussa tärisytti hiukan, mikä oli tietysti aivan normaalia.


Itse näyttely oli tavanomaisesta poikkeva, sillä kilpailimme väriluokittain. Eli Gaston kilpaili myös Isäänsä Aslakia vastaan. Kaikista väreistä ja roduista joita tuomari arvosteli hän valitsi sitten TP:hen ja sitä kautta paneeliin.
Gastonille ei "menestystä" tullut, mutta se ei meitä haitannut yhtään. Pääasia kuitenkin näyttelyissä on, että Gastonista tulee rento ja hälinää pelkäämätön kissa.

Tuomarina oli Italialainen Miriam Klein Gasbarri joka kyllä antoi Kassulle EX1:sen. Joitain kuvauksia pöytäkirjasta:
- Erittäin lupaava nuori pentu
- Erinomainen vartalo ja luusto
- Häntä suhteessa vartaloon
- Korvat hyvin asettuneet

Ja tavoitteeseenkin päästiin, eli assari ja tuomari saivat kyllä venytettyä sekä käpelöityä koko kissan läpi ilman ongelmaa.

Vielä erikseen haluan kiittää kasvattajaa, joka oli koko päivän tukena ja turvana. Tiesimme että koko ajan oli ihminen mukana jolta pystyi kysymään apua sekä neuvoja tarvittaessa.
Myös Gastonin sisko Gini oli paikalla palvelusväkineen, joten emme olleet ainoita jotka oli siellä keltanokkina.
Ja kiitokset kuuluu myös Temppukissoille ihanista ja toimivista näyttelyverhoista sekä Luolaleijonan Klaanille avusta kertoa mitä kaikkea kannattaa ottaa näyttelyyn mukaan.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu-u, nyt voi tosiaan huokaista helpostuksesta ja ihailla hyviä arvosteluja !!! Oli todella mukava nähdä sekä teidät että Gaston vihdoinkin livenä. Kiitos mukavasta seurasta !! Komea poika on Gaston !!!

luolaleijona kirjoitti...

Onpas Gastonin isä namu! En kyllä tajua Maine Cooneista mitään, mutta komea mies. Tuleeko Gastonistakin noin jykevä? :D

Teillä kuulostaa menneen näyttelypäivä hyvin, onnittelut tavoitteiden saavuttamisesta! Gastonin käytös vaikuttaa lupaavalta :)

Lendi kirjoitti...

BigDaddy: Joo oli kiva nähdä! Gini on niin sievä tyttönen että :) Kotiinpäästyämme Gaston leikki heti hiirellä ihan kun ei olisi missään käynytkään :D Ja yön nukkui minun jaloissa <3

Luolaleijona: Gaston on Aslakin identtinen minikopio :) Kasvattaja sanoi, että parempi sivuprofiili mitä Aslakilla, muuten ihan samanlainen. Eli mitä luultavimmin Gastonista tulee Aslak2 isona poikana. Se ei kyllä haittaa pätkä vertaa ;)
Oli kyllä kaiken kaikkiaan hieno näyttelypäivä :)

Villikissa kirjoitti...

Komea Gaston! Näyttää aivan ilvekseltä tuossa uneliaassa sylikuvassa.

Satu kirjoitti...

Hienosti on mennyt teillä näyttely, ei muuta kuin ensi vuoden näyttelyihin ilmoittautumaan!

Maria kirjoitti...

Upea katti toi teidän Gaston onkin! Jatkakaa vaan näyttelyissä käymistä, ihmiset tutustuvat paremmin cooneihin ja näiden lempeään käytökseen!

Lendi kirjoitti...

Villikissa: Näkisitpä Gastonin isän ;) Siinä vasta näky onkin :D

Satu: Jyväskylä on nyt harkinnan alla ;)

Maria: Kiitos! Tarkoitus olisi yrittää käydä näyttelyissä sen minkä ehtii ja jos vain on sopivan välimatkan päässä :)

Unknown kirjoitti...

Kiva juttu jos teidän näyttelyreissunne meni noin mukavasti. Siitä on hyvä jatkaa. Jälleen rapsutukset pojille puolestani. :)

Lämpimin terkuin Muulikuski