keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Paska juttu!

keskiviikko 9. joulukuuta 2009
Gastonin vatsantoiminnan ympärillä olemme jälleen...

Nyt kuitenkin alamme olla jo hiukan toiveikkaita. Avopuolisoni oli tänään todistamassa "kiinteää, mutta hiukan kiiltäväpintaista ja pehmeää pökälettä". Eli lääke alkaa tehdä tehtävänsä. Tosin hänen harmikseen kakkasotkuilta ei vätytty tälläkään kertaa, sillä tyylikkäästi Gaston tallasi suoraan pökäleen päälle.

Kävimme vielä tänään eläinlääkärillä hakemassa hyvin sulavaa ja ruoan sulatusta edistävää märkäruokaa, Prescription diet. Valmistaja on Hill's ja hyvin Hill'smäisesti tuoteselosteesta löytyi heti sokeri ja vilja :/ Mutta kokeilemme nyt onko tällä ruoalla jotain hyötyä pökäleiden koostumukseen.


Tosiaan edelliseen postaukseen ja saapuneisiin kommentteihin viitaten kerron nyt samalla, että Gaston on siis voinut täysin normaalisti tätä kakkaongelmaa lukuunottamatta. Paino on tosin hiukan jumittunut, mutta niin on ilmeisesti meidän vaakakin. Eli paino heittelehtii vaa'an mukaan ihan laidasta laitaan. Eli Kassu syö edelleen kuin pieni porsas, juo vettä, leikkii, nukkuu, reuhaa kuten pennut yleensäkin ja hampaat alkaa vaihtua kovaa kyytiä. Eli mitä luultavimmin joku ruoka on nyt ärsyttänyt suoliston ja vatsan jonka syystä tätä luikuria on tullut. Ja tarpeillaan Gaston käy siis yleensä vain sen kerran päivässä. Eli tämä "löysä vatsa" ei ole juoksuttanut Pikku G:tä vessaan normaalia enempää.

Tarkkailemme vielä pari päivää suurennuslasilla, mutta alkaa vihdoin vaikuttaa edes hiukan paremmalta :)

PS. Juusolle sekä Kuoville kiitos paljon tunnustuksesta. Noudamme sen heti kun tämä rumba on ohitse :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jess!! Päästään ehkä sittenkin Laihialle ;)) Me ei todellakaan lähdetä sinne ilman teitä ! Terkut vahvatassu Gastonille !

luolaleijona kirjoitti...

Ahaa, hyvä ettei siis ollutkaan vakavammasta kysymys :) Toivottavasti Gaston parantuu pian!

Satu kirjoitti...

Kuulostaa tosiaan melko vaarattomalta, mutta olisihan se silti kiva että löytyisi syy ja sen myötä parannus.

SinikkaHelena kirjoitti...

Niinhän kertoilet kisuleistasi kuin ainakin äiti lapsistaan.Niinpä muistelin omien lapsieni hampaiden saantia,siinä oltiin hiukka kuumeessa ja vatsa vellillä.
Olisiko eläinlapsillakin samat oireet kuin ihmislapsilla?

Anniina kirjoitti...

Huojentavaa (mutta ikävää tietty) lukea, että muillakin on kakkaongelmaisia. Noihin pitkiin karvoihin se ruikuli tarttuu vielä varmaan hanakammin. Toivottavasti tilanne normalisoituu ja löytyy syy tuolle löysälle vatsalle!

Lendi kirjoitti...

Me tarkkaillaan edelleen Kassun mahaa. Onneksi kuitenkin alkaa näyttämään paremmalta. Ja tuota hampaiden vaihdosta myös tarkkailemme. Tänään Gastonilta on irronnut hampaita, jotka se ilmeisesti nielaisee. Eli saa nähdä onko sillä jotain tekemistä asian kanssa? Fiksummat saa valaista jos on tietoa ;)