tiistai 2. helmikuuta 2010

Testausta ja puunausta

tiistai 2. helmikuuta 2010
Gaston sai taas extra huomiota johtuen uusien aineiden testauksesta ennen tulevaa näyttelyä.


Edellisestä näyttelystä ostin kasvattajan kehoituksesta Goopin, eli rasvanpoistajan, jolla koko homma lähtee liikkeelle. Eli kuivaan turkkiin Goop ja sitten suihkuun!

Metsästin Anjun turkinhoito tuotteita netistä vaan mistään en niitä löytänyt. Lopulta tutkin PetSilkin nettimyyntiä (Takuton) ja päätin tiltata sieltä shampoon, hoitoaineen sekä turkkin jätettävän aineen, jonka tarkoituksena on estää sähköisyyttä sekä antaa "volyymia".


Shampoo ja hoitoaine oli kyllä erittäin hyvät. Laimennussuhde oli peräti 1:16 ja tein valmiit sekoitukset pulloihin. Toki lopullinen lopputulos näkyy vasta sitten kun Gastonin turkki on saavuttanut enemmän pituutta.

Turkkiin jätettävän aineen kanssa kävi aika ikävästi. Gaston sai valtavan pahoinvointi kohtauksen sen voimakkaasta tuoksusta ja oli viimeinen kerta kun sitä ainetta kokeiltiin. Kyselin Takuttomasta lisätietoja aineesta ja varmistin olinko käyttänyt ainetta oikein. Koskaan eivät olleet moisesta reaktiosta kuulleet ja ystävällisesti lähettävät meille veloituksetta toisen tuotteen tilalle.


Toivotaan nyt että Gastonin turkki saa viimeisen silauksen tällä uudella aineella ja Takuttomassa halusivat kuulla kuinka Kassu uuteen aineeseen reagoi. Eli en voi kuin kiitellä erittäin hyvästä palvelusta.


Shampoo ja hoitoaine lupasi myös lähes puolet nopeampaa kuivausaikaa... Kuka uskoo ;) Vaan näin todella kävi: Kuivaus sujui puolta nopeampaa mitä laimennetulla Fairylla ja jo samana iltana olimme pihalla valjastelemassa.


"Hei oikeesti... ketä kiinnostaa?!"


"Voitko NYT lopettaa?"

PS. Malta Gaston hetki... Käykää kurkkimassa Pujoliivin blogia lähi päivinä ;)

9 kommenttia:

luolaleijona kirjoitti...

Joko teillä naapurit luulee että ulkoilutatte ilvestä siellä? <3 Hassua seurata Gastonin kuvia kun se kasvaa ja muuttuu ihan silmissä.

Satu kirjoitti...

Ihana tuo Gastonin ilme, ja nuo korvatupsut!

SinikkaHelena kirjoitti...

Tämä Gaston herra oikea linssilude.Hieno nuoriherra ja taatusti tietää sen, ilmeistä päätellen.

ritvau kirjoitti...

On se niin komee poika <3

Paulette kirjoitti...

Mielettömän komea kolli! Kyllä kelpaa esitellä...

Pirjo kirjoitti...

Gaston, sä oot niin komee...kingi.

Menina kirjoitti...

Täällä taas :) Kesti hetken lueskella teidän kuulumisia läpi. Gastonista on kasvanut aina vaan upeampi! Ikävä tuo Micin vaiva, mutta varmasti selätätte senkin! Välillä ratkaisu noihin vaivoihin löytyy ihan pienistä jutuista.
Aivan ihania kuvia ja tarinoita :) Rapsuja pojille!

Heidi kirjoitti...

Ihana ilveksen näköinen kissa, saa taas mieleni aihtumaan siitä minkä rotukissan haluaisin..hmm. Kissat vaan on niin mainioita.
Eksyin tänne erään "slaavilais-vaikutteisen" villapaidan kautta :)

Lendi kirjoitti...

Gastonissa on pientä teineilyä havaittavissa ;) Pian alkaa tuo 7kk lähestymään, niin on kyllä ollut ulkonäöllisesti varsin muutosrikkaat nämä pari kuukautta! Gaston on tullut ihan isään ulkonäöllisesti ja hyvä niin. Aslak on varsin komea tapaus.