torstai 4. helmikuuta 2010

Uusi nimi ja malliksi päivässä!

torstai 4. helmikuuta 2010
Eli Lendin blogi on nyt vaihtunut Kolmen Komppaniaksi. Tämä nimen vaihtaminen on ollut mielessä jo pitkään siitä syystä, että alunperin ei ollut tarkoitus että blogista tulee vain kissablogi... Oho, kuinkas kävikään! Joten tästä eteenpäin osoitteena toimii edelleen Lendin blogi, mutta itse blogi on nimeltään Kolmen Komppania.Kuten edellisessä postauksessa kehoitin katselemaan Pujoliivin blogia. Ystäväni tuunasi Micille aivan ihastuttavan talvitakin huovutetusta villapaidasta. Itse tekotavasta voi lukea enemmän Pujoliivista.


Nyt olemme täällä harjoitelleet takin pitämistä sisällä. Mici on ollut kovin käärmeissään moisesta hökötyksestä ympärillään, mutta mahdottomalta haasteelta tämä ei tunnu.

Tänään keksin ottaa naksuttimen ja nappulat mukaan kuvioihin, sillä olemme nyt joka ilta hiukan naksutelleet. Lopulta alkoi Micistä tuntumaan pelkkä takki päällä istuminen kivalta. Nappuloita vaan sateli suuhun, naksutin kaikui ja sai vain istua! Mikäs sen mieltäkohottavampaa voi edes olla.

Takki on helppo pukea Micin päälle, sillä se on selästä kiinnitettävä malli. Kun valjaat pukee alle, saa lenkin kätevästi kaivettua takin alta esiin, sillä nappikiinnitys on tehty juuri keskelle Micin atleettista selkää.
Jospa se nahkamaha pysyisi ulkoillessa edes vähän lämpöisessä näin talvipakkasilla.

8 kommenttia:

luolaleijona kirjoitti...

Komea paita! Pitää varmaan tuulta aika hyvin kun on tuollalailla huovutettu? Tuo kaulus on hieno yksityskohta!

SinikkaHelena kirjoitti...

Kylläpä kelpaa Micin herrastella hienossa talvipalttoossaan,siinä tyttökisuleittenkin päät kääntyy kun ulkoilette.

ritvau kirjoitti...

Voi kuinka hieno ! Tuollaiset pitäisi tehdä Mysanille ja Nanallekin, täytyy alkaa huovuttamaan villapaitoja !!
ja Onnea uudelle blogille, hyvä nimi;D

Nasti kirjoitti...

No hyvä että edistystä tapahtuu! Kyllä Mici poplariinsa tottuu :) Jokos ootte käyneet ulkonakin?

Anniina kirjoitti...

Aikast komee! Ilme on kyllä tossa toisessa kuvassa aika korvaamaton :D

Marja Kyy kirjoitti...

Ylen on tyylikäs punainen palttoo!

Kävipä vielä mielessäni tositapaus kollistamme, joka rapsutteli taannoin korvanjuurensa rikki mystisestä syystä. Selitystä etsittiin vuoroin korvapunkista, -tulehduksesta, hiivasta jne, kunnes lopulta syyksi paljastui välttämättömien rasvahappojen (lähinnä omega-kolmosten) puute. Kissanruoassa (eli lihassa) kun on kosolti omega-kuutosia, joiden tasapainottajaksi tarvitaan välttämättä omega-kolmosia. Rasvahappojen puute oireilee nimenomaan iho- ja turkkioireina ja kutinana, joka voi aiheuttaa pakonomaista nuolemista. Kokeilkaa ihmeessa Micille rasvahappokuuria! Hyviä valmisteita ovat esim. Megaderm, Viacutan, Efa-Tabs Forte tai Eforion, tai sitten ihan ihmisten kalaöljykapselit, jotka sisältävät ainoastaan omega-3:a ja E-vitamiinia, mutta eivät A- ja D-vitamiineja yliannostusvaaran vuoksi. Rasvahappojahan suositellaan tukihoidoksi esim. atoopikoille, joten ei niistä varmaan haittaakaan ole.

Lisätietoa kollimme korvapuustista löytyy kissakotisivuiltani: http://personal.inet.fi/koti/maaru/

Lendi kirjoitti...

Luolaleijona: Villapaita on siis huovutettu pesukoneessa.. Mikäli oikein ymmärsin ;) Todella lämmin ja tiivis tuo ainakin on!

Kaikin puolin voin vain sanoa että valtavan ihana tuo paita on! Ja niin helppo pukea <3

Maaru: Sivusi löytyykin tuolta minun "tärkeitä sivuja"- osiosta ;) Olen joskus spostilla kysynyt neuvojakin sinulta :D Täytyy vielä kokeilla tuo Eforion kuuri (saavat norm. n. 1 x vko), tuskin haittaakaan on! On taas joku toivonkipinä asian suhteen! Rankkaa on kyllä kun eläinlääkäritkään ei oikein osaa auttaa, mutta kukaan ei ole vinkannut ko. kuurista... enkä itsekään ollut ymmärtänyt tuota mahdollisuutta.

Marja Kyy kirjoitti...

Rasvahappolisää kannattaa antaa päivittäin pari kuukautta, ja sitten ylläpitoannoksena n. kolmasti viikossa. Tehokuuri on hyvä uusia pari kertaa vuodessa (esim. karvanvaihtoviikoilla), vaikka se ei kissoille yleensä mieleen ole. Meillä annetaan nykyään Möllerin omega-3-kapseleita, jollaisen neiti napostelee herkkupalanaan. Kollille se pitää livauttaa voilla voideltuna suoraan nieluun.

Toivottavasti tehokuurista on apua!