maanantai 23. maaliskuuta 2009

Löytöjä(kö)?!

maanantai 23. maaliskuuta 2009
Tänään olin ystäväni kanssa kiertelemässä muutamat kirpparit. Ajattelin lähtiessäni, että: "ompas kiva päästä ITSELLE ostamaan jotain tai tekemään löytöjä".
Kun tulin kotiin, avopuolisoni kysyi että: "oliko kivaa, mitä ostit?". Siinä vaiheessa vasta tajusin, että olin ostanut itselleni vain yhdet sukat (myös puolisolleni)! Ja arvaatkaapa vain, ketkä niitä tuliaisia kaupungilta sai! Micille ja Mörrille ostin nappuloita, ruokaa, lelun ja matokuurit. Sinällään kaikki hyödyllisiä, mutta kieltämättä alkoi itseänikin naurattamaan että pojat vei jälleen voiton :D


7 kommenttia:

Nuutu kirjoitti...

Tuttua myös mulle nämä shoppailut, kun kotiin tullessa huomaa ettei sitten tullut itselle oikein mitään ostettua. xD Mutta kissat (ja ukko) ne saa aina jotain, jos ei muuta niin ruokaa.
Pakko muuten kysyä, että päivittyykö sulle noi meidän blogin tekstit lukemistoon? Kun jostain ihmeen syystä ne ei näytä toisille päivittyvän, vaikka lukijoita ovat, enkä ole mitään muutoksia noihin lukija juttuihin tehnyt. :o Mulle päivittyy kaikkien lukemieni blogien tekstit kuten pitääkin. Olen koko päivän tuota nyt pähkäillyt että missä vika, mutta en vain löydä/keksi. >:/

Lendi kirjoitti...

Nuutu: Ehkä me ollaan vaan niin ihania, että ajatellaan aina muita ensin :D Pitäis kyllä oikeesti joskus olla sen verran itsekäs, että itseäänkin ajattelisi.
Ei ollu päivittynyt ainakaan tuo uusin painimatsi :/ Jaa-a.. paha kyllä sanoa missä vika.. Itse en mikään haka ole näissä tietokone asioissa.

ritvau kirjoitti...

Tähän ikään ehtiessä olen jo oppinut ajattelemaan itseäni. Välillä kyllä vieläkin unohtuu... Mutta katsoppas mun shoppailut!

Nuutu kirjoitti...

No en ole minäkään haka näissä teknisissä asioissa, mutta sain kun sainkin sen nyt toimimaan. :D Vaati ihme juttuja, enkä ole vieläkään varma päivittyykö ne nyt normaalisti sitten jatkossa, mutta ainakin nyt tiedän miten ne saan näkymään. Tai niin, ainakin tämän kerran auttoi se mitä tein. <:D

Lendi kirjoitti...

Nuutu: Juuri luin tuolta sinun blogista, että olit keksinyt ratkaisun :D Toivottavasti nyt toimii kunnolla!

SinikkaHelena kirjoitti...

Ohitan kirpparikeskustelut ja nappasen edellisistä aiheista,siis maalauspohjista jutun juurta.Oletkos löytänyt pohjia?
Ajattelin keskiviikkona kertoa omatekemistäni,mutta enhän pääsekään maalaamaan,tuli työkomennus.
Eihän pohjani kai oikeaoppisia olleet,mutta Forsenilta hain listaa ja tein ns.laatikkokehyspohjia,kovalevyn pikku nauloilla naputtelin listan päälle ja käsiteltyä öljyväripohjakangasta liimalla (erikeeperillä)levyyn ja reunojen ylitse reilusti,nitojalla kiinni.Hyvin toimi,jos nimittäin haluu sellaisen ,mihin ei mitään kehyksiä laiteta.
Ajattelin ottaa kuvia tekeleistäni mukaan,jospa sitten seuraavalla kerralla.Minulta saat edullisesti käsiteltyä pohjakangasta jos haluat,mulla iso rulla ja kuten näit,kevään sitä"postimerkkiäni"sutin.
Kotisivuiltanihan löydät yhteystiedot jos kiinnostaapi.Kovalevyn sahaavat mittojen mukaan liikkeessä.Ainahan helpompi jos valmiina saa ostettua,mutta joskus etsityttää erikoismitat.

Sirpa kirjoitti...

Tuttua tuo, että kaupasta tullessa on ostoskassissa jotakin kissalle. :D