perjantai 17. huhtikuuta 2009

Valjastelua

perjantai 17. huhtikuuta 2009
Tänään on ollut todella kiva ilma ulkona. Vein Micin pihalle nauttimaan ulkoilmasta ja samalla myös naapureista :D Sain joitain kuvia otettua, mutta yksin oli vähän hankalaa taiteilla fleksin, kissan ja kameran kanssa, en muuten suosittele!

Mici on meillä ainut joka valjastelee, Mörri on menneisyytensä vuoksi todella arka emmekä uskalla sitä riskiä ottaa, että herra saisi täyden hepulin valjaissa ja karkaisi.
Tarkoitus olisi mahdollisimman pian verkottaa meidän avoparveke, mutta ilmeisesti kiinteistöön on tulossa pian ikkunoiden vaihto ja ikkunat tuodaan parvekkeen kautta asuntoihin. Eli joutuisimme heti purkamaan verkoituksen :/

Tässä kuitenkin herrasta ja valjastelusta muutamia otoksia:







3 kommenttia:

Menina kirjoitti...

Voi kun Mici söpöliini on niin reippaana! Häntä pystyssä, uljaan näköisenä - valmiina valloittamaan maailman :)

Meillä on hieman sama tilanne, että vain Kisun kanssa käymme valjastelemassa. Alma pelkää vielä valjaita ja koska ahdistuu kaikesta väkisin tekemisestä, tutustumme rauhassa valjaisiin ja katsotaan sitten myöhemmin mitä mieltä tyttyö on ulkoilusta.

ritvau kirjoitti...

Ihania kuvia! Kevättä on rinnassa Micilläkin...

Kyllä tuo sun pastellityö on ehdoton, olen samaa mieltä ja nyt muistan että se punainen oli todella ihana, kuva ei tee oikeutta värille!
Kurkkaapa mun blogiani, laitoin sinne kuvia ja sinulle vastauksenkin....Moooiii...

ritvau kirjoitti...

Kokkola-opiston näyttely on Hagströmin talossa.
Hakalahdenkatua kaupungillepäin . Kulmatalo ennen Kallentoria. Samassa talossa on uusi lääkärikeskus. Hyvä maamerkki on kellotorni...
Perjantai-aamuna klo 9 jälkeen Helena tulee ripustamaan, apu ei varmaan ole pahitteeksi!
Voi olla että minäkin tulen silloin....
Sinähän voisit ottaa vaikka useamman työn mukaan varalle.