torstai 9. heinäkuuta 2009

Jännitystä ilmassa..

torstai 9. heinäkuuta 2009
Kävimme 5.7. Kempeleen rotukissanäyttelyssä. Siellä oli myös Korpicoon's- kissala josta meille siis tulee oma Maine Coon heti kun sinisen- tai hopean värin joku variaatio poika syntyisi. Näyttely oli kaiken kaikkiaan kiva, viehättävä ja tunsin itseni ihan pöllöksi kun pää kääntyili jatkuvasti!
Olihan minulla toki myös kamera mukana.. Yhtään kuvaa en vain muistanut ottaa :D Kuitenkin pojille ostettiin tuliaisiksi kiva peti, joka laitettiin kaapin päälle odottamaan talven kylmiä kelejä.


Pojat ei ole vielä edes ymmärtäneet pedin todellista tarkoitusta, mutta uskon sen johtuvan tästä kuumuudesta ja painostavasta ilmasta.

Saimme myös näytepurkin ruokaa, nimeltään Natural Pat'e Cavallo & Amaranto. Avasin eilen pikku purkin ja tokaisinkin, että jää muuten syömättä kun on pateeta, mutta toisin kävi!
Patee oli todella mössöistä, mutta tuoksu oli hyvä. Ilmeisesti hevonen houkutti poikia, sillä Mörri söi melkein kaiken ja Mici kävi myöhemmin maistelemassa.

Nyt kysymys kuuluukin; Mistä tätä ruokaa saa? Loistavilla internet taidoillani en ole Zooplussaa kauenpaa etsinyt, mutta jos joku sattuisi tietämään, niin kertokaa ihmeessä :) Myös kokemuksia otan vastaan! Valmistaja on ilmeisesti Nova Foods.



Mikäli coon- poikamme ei vielä synny, niin olemme lupautuneet antamaan sijaiskodin kodittomalle pennulle :D
Eläinhoitola Kotipesä, eli Kokkolan eläinsuojeluyhdistys on tupaten täynnä ja kevennystä kissojen osalta kaivataan. Olemme olleet eläinsuojeluyhdistyksen vapaaehtoisina hoitajina jo pidemmän aikaa, mutta mielellään tekisimme enemmän. Ja tämä on hyvä tapa antaa pennulle tukevat raamit elämää varten. Eli joka tapauksessa meille tulee vilinää ja vilskettä joko ensi viikolla tai 3kk päästä!

4 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Sijaiskotia kaipaava saa varmasti teiltä hyvän alun elämälleen, jos teille tulee. :) Isot kissat näyttävät hyvää mallia kissana olemiselle ja elämiselle. Olen joskus eläinsuojeluyhdistyksellä katsellut, että uroskissat ovat ihan yhtä hyviä sijaisvanhempia kuin naaraatkin, joskus jopa parempia. Yksi vanha kissaherrakin nuoli ja huolsi antaumuksella pienokaisia.

Menina kirjoitti...

Hih, mulle tuota sattuu ihan yhtenään - kamera joko unohtuu kokonaan, tai sitten unohdan ottaa kuvia... Kameran pitäisi roikkua kaulassa ja piipittää olemassaoloaan aina välillä ;D

On teillä tosiaankin jännät paikat. Mutta ihanaa että jokatapauksessa saatte kotiinne pienten tassujen töpsötyksiä pian :) Odotamme innolla!

Hieno peti! Eiköhän tuo tosiaan sitten kelpaa kun säät viilenee. Meillä on hieman samantapainen ja kyllä nuo molemmat aina silloin tällöin siellä käy pötköttelemässä.

Löysin tuota ruokaa yhtäkkiseltään vain yhdestä paikasta: http://www.vipet.fi/nettikauppa.php?view=productListPage&category=2
Samassa paikassa näytti olevan tuota myös kuivanappuloina: http://www.vipet.fi/nettikauppa.php?view=productListPage&category=1

Nuutu kirjoitti...

Oi ihanaa jos te voitte tarjota sijaiskotia yhdelle pienelle, jos ei sitä teidän poikaa vieläkään tule. :D
Luinkin lehdestä sen pienen jutun jossa luki, että sijaiskoteja nyt kaivataan. Harmi kun meille ei voi ottaa.:( Vähän liian pieni kämppä, ja etenkin kun Nuu Nuu ei ole kovin säyseästi suhtautunut Tumpun ja Lurkin taloon tuloon aikoinaan, niin sekin olisi este. Sitten taas kun ei tiedä mitä Lurkkikaan meinaisi jne.
Mutta me kuitenkin taas autettiin toisella tavalla, osallistuttiin siihen ruokakeräykseen ja nyt olisi vielä joku kerta tarkoitus käydä ihan paikan päällä taas kisuja katsomassa. :)

Olipas muuten ihan uusi ruoka merkki meikäläisellekkin. taitaa kyllä tosiaan olla hyvää tavaraa kun noin hyvin kelpasi :D

Teillä on muuten pojilla nähtästi samanlainen lelupallo kuin meillä, ja taidankin tietää mistä se on ;D Tai meillä on noita pieniä, ja kaapissa kolme isoa odottamassa ensi viikkoa. Päätin silloin antaa vaikka kaksi raadeltavaksi, kun täällä poikien kanssa ihan yksin nyt asustellaan. Lurkki ne kuitenkin repii alle 5 minuutissa <:D Yhden jätän Tumpun synntäreitä odottamaan, Tumppu kun rakastaa noita palloja, ja palloja ylipäätään.

Lendi kirjoitti...

Sirpa ja Kollo: Kyllä olisi ilo ja kunnia antaa hyvä alku pikku kissalle. Saisi ainakin hyvää ruokaa, hoitoa ja huolenpitoa meiltä sekä.. no.. ainakin Miciltä ;)

Menina: Kiitos paljon linkeistä :D Ajattelinkin, että voisi jossain vaiheessa tilata tuota ko. ruokaa vaikka on HypoSuperHyper allergisen ruokaa. Kuitenkin kohtuu hintaistakin!

Kyllä on jännät paikat.. pennut ei ole vielä tänäänkään syntyneet, viik. lopun yli odottaavat jos he suvaitsisi suosiolla jättää kohdun ;)
Ihan alkaa itsellä jo usko loppumaan!

Nuutu: Oli minullekin täysin uusi ruoka merkki :) Mutta ihan kelvollista tavaraa oli! Mörde tykkäsi!

Meillä onkin 19pvä hoitovuoro esyllä, mutta varmaan jos se pentu tulee tänne asustelemaan, niin käydään se keskiviikkona hakemassa :D

Meillä tuo lelupallo ei ole saavuttanut suurta suosiota :/ Mörri on myös ihan pallofriikki ja se huitoo tiettyjä palloja pitkin asuntoa päivittäin.