perjantai 30. lokakuuta 2009

Ärsyttävää!

perjantai 30. lokakuuta 2009
Micistä ja Mörristä huomaa ihan selvästi, kuinka ärsyttävä Gaston välillä heidän mielestä on.
No miettikää nyt; Tuollainen pallero tulla tupsahtaa HEIDÄN kotiin eräs kaunis syyspäivä, leikkii HEIDÄN leluillaan (viis siitä onko siihen koskettu viimeiseen puoleen vuoteen), häiritsee HEIDÄN uniaan, valtaa joka paikan HEIDÄN kodissaan ja valtaa vielä kaiken tämän lisäksi HEIDÄN alamaistensa sydämet?!?


Gastonilla on tapana kytätä pienemmän kakka- astian takana ja hyökkäillä sieltä sopivan hetken tullen.. "Ärsyttävää!"




Tai sitten hän leikkii kakka- astiassa, siinä astiassa mikä on ostettu ihan häntä ajatellen.. "Ärsyttävää!"
Ps. Eläinsuojeluviranomaisille ilmoittaminen turhaa, sillä Gaston osaa kyllä käyttää wc:n luukkua ihan ilman ongelmia.. Mici ja Mörri tosin on aiva eri mieltä asiasta...?!


Välillä hän hyökkäilee milloin minkäkin heiluvan hännän, jalan tai näkymättömän hiiren perään, ei edes välitä kuvataanko vai ei.. "Ärsyttävää!"




"Noin hän vain vie kaikki lelut.. tehkää nyt hyvänen aika JOKU jotain.. "Ärsyttävääääää!"



Mici joutuu evakkoon pesukoneen päälle, kuka nyt jaksaa riehuvaa sekä varastelevaa kakaraa 24/7.. "Ärsyttävää!"


Gaston syö kaikki HEIDÄN ruoan jämät ja sitten se pirulainen saa vielä palvelusväen tarjoamaan hänelle ruokaa aina kun pikkuherra haluaa.. "Ärsyttävää!"


Micin toinen turvapaikka on eteisen lipaston päällä ja sinnekin se ipana yrittää kukkien kautta.. "Ärsyttävää!"



"Mitä... ai minäkö.. siis missä.. täh?!"

12 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Noinhan se tuppaa menemään ;)

Mille päivälle kenties tulette Turun näyttelyyn? Itse olen siellä sunnuntaina. Jonkun tuomarin assarina minut löytää :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi että se on ihana! <3 Se on niin söpö että melkein itkettää. Mulle kans tommonen.

Videot on kyllä parhaita.

Villikissa kirjoitti...

Ihana pikkukakru♥ Niin ihanan energinen(tosin Mici ja Mörri ovat tietenkin eri mieltä). :)

Lendi kirjoitti...

Satu: Olisihan se kiva tulla silloin sunnuntaina, kun kerran Temppuilijatkin (tai osa ;) ) olisi silloin paikalla. Päästäisiin hyvin sitten sieltä lähtemään kotiin ajelemaan.
Riippuu nyt miten toimitaan tämän lapsikatraan kanssa, eli otetaanko mukaan, kävisikö joku hoitamassa vai viedäänkö hoitolaan. Katsotaan nyt... yritetään toki päästä sinne :) Harmitti kun olisi Gastonin voinut tuoda näyttelyyn, mutta kun tiedettiin tästä mahdollisesta tulemisesta oli edellisenä päivänä mennyt ilmottautuminen umpeen :/

Destinova: Ajattelinkin ihan sinua ja Meninaa kun laitoin noita videoita :D Gaston on sellainen show- mies ;)

Villikissa: Joo, kyllä duracelia riittää ihan omasta takaa. Onhan se hyvä, niin tietää poitsun olevan terve, syö, leikkii ja nukkuu... Sehän riittää.

luolaleijona kirjoitti...

Hei unohtui mainita yksi asia.. Gaston on vielä niin ylisöpö että se on varmasti vanhemman kissakatraan mielestä "ärsytävää" =) Kun ei kai sille voisi olla vihainen vaikka kuinka varastaisi lelut ja vaanisi hiekkiksen takana.. ;) Ihania videoita! Kiva jos olette piipahtamassa Turokissa sunnuntaina, me ollaan siellä varmaankin Raichu kanssa. Aslan taitaa joutua jäämään kotiin kaulansa vuoksi. Toivottavasti Gastonkin pääsee jollakin kerralla mukaan, olisi kiva nähdä se livenä! :)

Sirpa kirjoitti...

Ihana tuo pentuvaihe, kun kaveri on niin täynnä energiaa ja jokainen päivä tuo jotakin uutta mukanaan. :) Isot kissat toki ovat ihmeissään energiapakkauksesta. :D

Lendi kirjoitti...

Luolaleijona: Gaston on ilmoitettu jo 12.12. Laihian voittajanäyttelyyn. Toisaalta ihan hyvä, että saa tämän 1,5kk vielä kasvaa kotona ja me voidaan sitten samalla rakentaa sitä luottamusta meihin :) Eli kyllä Gastonia tulette näkemään livenä :)

No onhan tuolle vaikea olla vihainen... Varsinkin jos se innostuksissaan tekee jotain, niin oikeastaan kun se ei ole edes sen vika ;)

Kohta on ensimmäinen pesureissu... arg..

Sirpa: On kyllä ihanaa kun on eloa talossa. Oikein odotettiin sitä, että pentu tulee tänne häsläämään ja sekoittamaan koko pakan :)

Elina V. kirjoitti...

Uih,

Huippusöpö <3 Kyllä meilläkin protestoitiin pikkukissan sähläystä, mutta nyt (puoli vuotta) neidin saapumisesta on Fedja innoissaan aktiivisesta leikkikaverista ja pieni saa aika ajoin innostettua Ronjankin leikkimään ;)

SinikkaHelena kirjoitti...

Aivanhan kuviot kuin muissakin "lapsiperheissä",uusi tulokas herättää monenlaisia tunteita...

ritvau kirjoitti...

Että voikin olla ärsyttävän suloinen :D

Lendi kirjoitti...

Elina: Onneksi täälläkin painetaan rallia kolmestaan pitkin iltaa. Juuri äsken Gaston pesi Mörrin koko naaman ja nyt ne taitaa Micin kanssa nukkua kaulakkain ;)
Välillä hän vain jaksaa ärsyttää isoja poikia äärimmilleen :D

Sinikka ja Ritva: Gaston osaa kyllä kaikki temput, vaikka pääosin on kyllä mitä suloisin jötikkä.

Unknown kirjoitti...

Ihana pikkuinen <3