lauantai 28. marraskuuta 2009

Valmistautumista

lauantai 28. marraskuuta 2009
Olen jo hyvissä ajoin liikkeellä, sillä mietin kuumeisesti mitä Laihian voittajanäyttelyyn 12.12. tarvitsemme mukaan. Ajattelin tänne laittaa listaa ja olisin todella kiitollinen, jos voitte vielä ensikertalaista opastaa ja muistutella mitä kannattaa pakata autoon.


Ihan ensin suuri kiitos kuuluu Temppukissoille aivan ihanista oranssi punaisista näyttelyverhoista <3 Kovasti olen maksua niistä tuputtanut vaan kun tilinumeroa ei ole kuulunut, niin pitää muistaa heitä jollain muulla tapaa tulevaisuudessa ;)

Kaikki nämä vuodet yllä oleva boxi on kulkenut mukanani. Se on ollut työtön siitä lähtien kun lopetin kilpatanssin, jolloin hän toimi meikkiboxina kaikki ne kisamatkat. Vaan vihdoin näyttäisi siltä, että hän on työllistynyt näyttelyboxina :D Sinne saa mahtumaan kaikki pienet välineet ja tarvikkeet, jotka pysyvät myös hyvässä järjestyksessä.


Eli listaa mitä olen olen pakannut ja miettinyt mukaan;

Mahdolliset korjausvälineet (esim. häkin suhteen):
Nippusiteitä, sivuleikkurit, pyykkipoikia, sakset, hakaneuloja

Turkinhoito ja ruokailu:
Talkki, harjat, kynsisakset, ruokaa, kupit, herkkuja

Mukavuus asiat:
Pohjalle pehmuste, peti, kakkis, hiekkaa,
särkylääke (minulle!), jakkarat, hyvät kengät

Muuta:
Verhot, leluja, kuvat Gastonista, desinfiointiaine, talouspaperia, kakkalapio, roskapusseja
Ja ehdottomasti tärkeimpinä: Gaston ja hänen rekkarit!


Kovasti täällä harjoitellaan venyttelyasentoa, vaan välillä on niin kova vauhti päällä, että asennot näyttää aivan naurettavilta, kuten notkoselkä yllä näyttää...

7 kommenttia:

luolaleijona kirjoitti...

Pikaisesti tuohon voisi lisätä lankaa ja neulan sekä jonkinlainen nauhanpätkä jolla saat häkin oven kiinni jos on sellaista mallia jossa ei ole kovin luotettava salpa. Myös silmähuuhde ja vanulaput rähmän pyyhkimiseen voi olla tarpeen jos on kovin vetoisa paikka. Muuta en nyt pikakatsomalla huomaa, mutta voin lähettää sulle meidän listan jos annat sähköpostin vaikka yv:llä =)

Elina V. kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa pakkaustarvikkeet. Luolaleijonan lisäykset kannattaa kyllä huomioida. Enemmän teillä on pakkauksissa tavaraa kuin meillä.

Niin ja kamera voi olla mukava lisävaruste ;)

luolaleijona kirjoitti...

Täytyy vielä tänne bloginkin puolelle kommentoida, että tärkeimmät tosiaan ovat kissa, rekkarit JA ne vahvarit ;D Odotan sitä päivää kun vahvarit unohtuu tai otan väärät vahvarit mukaan.. ;)

Lendi kirjoitti...

Kiitos vain vinkeistä ja Luolaleijonalle vielä tätäkin kautta kiitos mahtavasta muistilistasta <3 Ja tosiaan en olisi noita "vahvareita" hoksannut ihan heti :D

Ja Elinalle kiitos vielä verhoista sekä tilinumerosta ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kehtaankohan kysyä mitä on vahvarit..
Meirän "muista näyttelyyn-listassa" on vasta kissa, verhot, safkat ja juomakuppi. Herttinen, isäntä lähtee ostoksille ja kiireesti (mukanaan Lendin lista) !

Lendi kirjoitti...

Kysyin kuule ihan samaa asiaa, eli kehtaat kysyä :D Se on nyt se vahvistusilmoitus, joka ilmeisesti kolahtaa huomenna postiluukusta ;) Se on siksi tärkeä, että Gini pääsee sillä näyttelyyn sisälle ja jos oikein ymmärsin niin siinä lukee että "on hyväksytty juuri ko. näyttelyyn".. Viisaammat saa korjata jos selostan päin honkia :)

luolaleijona kirjoitti...

^ Juurikin noin :) Toisissa näyttelyissä vahvarit esim. jätetään eläinlääkärille tai muuten alussa jonnekin, joissakin niitä on vain näytetty jollekin tietylle ihmiselle. Yleensä vahvareissa / mukana tulevassa kirjeessä selitetään kuinka toimitaan. Kissa merkataan sen perusteella paikalla olevaksi, joten niitä ei kannata unohtaa ;D Vahvareista näkee myös kuka on oman kissan tuomari.