perjantai 8. tammikuuta 2010

Laiska kissa Gaston!

perjantai 8. tammikuuta 2010
Olen eilisestä saakka joutunut toteamaan, että ainakaan tämä maine coon ei ole luonteeltaan mikään vauhdinhurmaa rakastava. Ja varmasti laiskuus vain korostuu kun ylimääräiset ulokeet mystisesti katoaa jalkojen välistä...

Juuri pohdimme, että Mici oli hänen ikäisenä aivan mahdoton tapaus. Hänen perässään saimme juosta jopa yöt kun olimme kylässä milloin missäkin.


Gaston on lähes aina kylellään tai selällään lattialla. Käveleminen vie aivan liikaa energiaa eikä sitä tehdä kuin pakosta. Myös huuteleminen palvelusväelle on lisääntynyt nyt parin kuukauden sisällä.

Eilen kun oli iltaruokailujen aika, Kassu makoili tyypilliseen tapaansa lattialla. Kun laitoin ruokakupin lattialle vähän matkan päähän, Mr. G veti tyynen viileästi kupin tassullaan luokseen ja söi siinä samalla kun makoili kyljellään. Mitä sitä nyt itseään turhaan rasittamaan kun asiat voi tehdä paljon helpomminkin?


Ja entäs kun yritin epätoivoisesti saada iltaenergiaa purettua leluihin... Heiluttelin lelua, Gaston otti muutamat spurtit, kävi makaaman jalkojeni päälle ja katseli lopulta kun minä yritin innostaa leikkimään. Hän varmaan piti minua aivan idioottina, heilutella nyt lelua kun ketään ei yksinkertaisesti jaksa kiinnosta. Siihen hän sitten pian nukahti hypnoottisesti heiluvan lelun ääreen ja minulla jalat aivan puuduksissa viiden kilon kissasta nilkoissani. Loppui leikit lyhyeen ;)




Toki Gastonissa on myös tuota pennun energiaa, mutta mielestäni huomattavsti vähemmän mitä Micissä on ollut tuossa iässä. Voihan se olla, että hurja kasvaminen vie myös saatua energiaa niin paljon, että ei yksinkertaisesti jaksa :D

6 kommenttia:

luolaleijona kirjoitti...

Sun täytyy saada sinne simsku tai itämainen niin johan tulee vauhtia ;) Täällä on 1,5v herrasmiehet juosseet tänäänkin pitkin kämppää huutaen samalla inkkarityyliin uau-uau-urrrrr-uuauu..

Toisaalta pääset kyllä paljon helpommalla kun ei tarvitse vahtia ja väistellä rakettimoottoreita eikä pelätä kyläpaikan vaasien puolesta =) Onko Gastonin rauhallinen olemus Maine Cooneille ominaista?

Lendi kirjoitti...

Ilmankos olen sitä Skazkin esittelemää Oskaria kuolannut ;D

Kyllähän nämäkin illalla spurttailee keskenään, mutta ei minusta mitenkään YLI paljon... Eli enemmänkin vauhti olin odottanut taloon tulevan. Kuulemma Gaston on välillä päivällä huomionhakuisena, mutta silloinkin lähinnä istuu yöpöydällä ja räppää internet piuhaa. Tai pomppaa telkkarin päälle ja istuu heti sinne ;)

Kissiksessä kyselin muilta coonien omistajilta asiaa ja osalla oli kyllä hyvin samantyylisiä kertomuksia. Juurikin tuo, että aina ollaan kyljellään jossakin ja lelut kiinnostaa vain hetken. Täytyy vielä odotella kertomuksia sieltä :)

Elina V. kirjoitti...

En ole mikään asiantuntija rotujen suhteen, mutta kun asiaa mietin, niin noita cooneja on harvemmin agiradallakin. Isoista kissoista eniten radalla näkyy norskeja.

hauskaa muuten että teilläkin kotikissoista tuo lyhytkarvainen on vilkkaampi tapaus...

ritvau kirjoitti...

Eikö palvelusväki huomaa, että ulos lenkille tahtoo hän ;D

Saana kirjoitti...

Ihana Gaston, mitä sitä totta tosiaan suotta nousemaan, kun ruuan kerran voi syödä myös pötkötellen :)

Anonyymi kirjoitti...

Jos pallit jättäis niin tulis viimeistään keväällä vipinää Gastoniinkin :)